- 5 Şubat 2013
- 15.488
- 2.679
- 1.828
insallah üclüye geri döner
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne bilim lan istanbula falan geliyon sandimfener maçı için sormuştum kanka buna gelip napayım
umarim bu olmaz sevgili mehmet .Hafif sakatlığı bulunan ve çalışmalara yeni başlayan *Ahmed Kutucu, Konyaspor maçı kadrosuna alınmadı.
Haberi bekliyorum bu aksam
şubat sonu olmaz da ahmet kutucu bu maç ya da bir sonraki maç oynarsa, ne diyeceksiniz? bu postu alıntılayıp, yanılmışım, özür dilerim diyecek misiniz?ahmed kutucu şubat sonuna anca oynar,, hocanın yeni transfer asla 11 oynamaz gibi saçma bi takıntısı var
sanki takımın çizilmiş set hücumları vs var da takıma adapte olup idman yemesini bekleyeceğiz
iç saha ve konya demişken
ne maçtı be
abi dediğin gibi öndeki üçlüyü dönüşlü dinlendirmemiz lazım.umarim bu olmaz sevgili mehmet .
*kendi basliginda da belirttim nacizane < - >
bariz hata olur . ahmet hali hazirda formda ve momentumlu. beklentim ilk 11 de cikmasi yonunde .
ayrica, yunus,mertens hatta baris son macta bitik halde idi yorgunluk bazli . buraya da net bir dokunus bekliyorum. dilimizde tuy bitti. az biraz pragmatiklik yahu . yere yigilana kadar oyunculari her mac oynatmak,ve dahasi mac ici pil bittiginde cikarmamak ,takimin dengesinin kaymasina yol acan ana nedenlerden zannimca .
@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Hüsnü Ayabakan
saygi ve selamlar .