⚽ SL 24/25 H:21 | Galatasaray 1-0 Konyaspor | MS | 25 Ocak

10 kişi defans yapmamızı bekleyen çok bekler.
Sonuç sürekli atak ye 10 kişi kapan.
Takımın topu ayakta tutma süresi 16 saniye falan.

Pozisyonumuz yok evimizde valla helal
Ne pozisyonu 3 pas yapamıyorlar, geride al gülüm ver gülüm sonra Musleraya ver topu ileri şişirsin. Çok aşırı kötü takım. Defansa falan kızmayın napsınlar orta saha diye bişey yokki, 1 tane seken topu alın be 1 tane ikili mücadele alın, yahu karşınızda Konya var ya Konya, ayıptır ya.

Maçın başında kısa bir süre Kaan stoperlerin arasına geriye girerek oynar gibi olduk ama o dönemde de açıklar verdik. Artık ondan mı bilmiyorum ama o düzen çok sürmedi, Kaan geriye gelmeden atıyorum Sara gibi dümdüz orta saha oynamaya başladı, arada önde bile bastı Torreira ile beraber.

Sallainin bek performansını beğendim onun haricinde iyi oynayan 1 tane adam yok kadroda

Sağ bek
Kanat
10 numara

Olmazsa olmazlar

Stoper falan yazmaya gerek yok, takımın hucumu baya düştü

InsAllah Kutucu iyi cikar

Baris ve Yunus‘la gitmez

Mertens‘in yerine acil adam lazim. Yasi geregi düsüste.

Degisen bisey yok maaalesef, muhtemelen ilk ciddi atakta gol de yeriz. Çok kötü başladı 2.yarı takım ve git gide daha da kotulesiyor

Şampiyon gibi oynamıyoruz. Yunus'u ikinci yarı değiştirse iyi olacak, kötü oynadığında değil vücut dili sağlıklı değil. Gördüğü karttaki amatörlük can sıkıcı.

Avrupayı zaten hiç söylemiyorum da bu gidişle fenere bile geçileceğiz, Okan buruğun en büyük şansı fenerin dünyanın en loser camiası olması zaten ligde başka rakipte yok süper lig tarihinin en zayıf anadolu takımlarıdır şu ankiler.

Geri
Üst Alt