⚽ SL 24/25 H:21 | Galatasaray 1-0 Konyaspor | MS | 25 Ocak

ne ajaxi ya. bu macin hicbir bahanesi yok kesin gol yiyeceğimiz icin 2 gol veya fazlasi lazim

Laubali tavırlar ve kaptırılan top

Bu sesizon ilk golünü atan bilmem ne isimli topçu.

Muslera, Torreira, Barış, Apo sınırda. Antepte Torreira ve Barış kesin lazım. Torreira olmazsa Kamilbay süre alacak demektir o da puan kaybı demek.

Muslera
Sallai Davinson Apo Jakobs
Torreira Berkan
Barış Mertens Yunus
Osimhen

Yunusa sağa asla geçmemeli. Sallai Avrupa listesinde olmadığı için mutlaka oynamalı

Bu maçı rahat kazanacağımızı düşünüyorum.

Sarı kart işine dikkat edelim.

Acilen 3'lü savunmaya dönmemiz icap ediyor.

Muslera
Sanchez Nelsson Jakops
Barış Torreira Sara Sallai
Mertens Yunus
Osimhen

Acilen 3-4-2-1 TEKRAR

Davinson ve Osimhen böyle oynadığı ve Sara dönmediği sürece diziliş önemsiz.

Bu maçı rahat kazanacağımızı düşünüyorum.

Sarı kart işine dikkat edelim.

Kalan 17 maçta rahat kazanacağımız maç sayısı 2. O da küme hattındaki Konya olmaz. Daha orta sıradaki takımlar olur.

Yusuf Erdoğanlı bir takımı rahat yendiğimizi hatırlamıyom zaten. Kaan'la baya fare gibi oynayacaktır

Edit: şimdi baktım 17-18 5-0lık maç dışında hep zorlanmışız. Zaten 19 maçın 9'unda puan almış. Yarı yarıya çelme takıyor herif

Son düzenleme:
Davinson bu maç iyi oynadı?

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rahat bir galibiyete ihtiyacımız olan maç

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu maçta bilet devri nası olacak cezalı bloklar kulübe mi devredebiliyor sadece?

Rakibi ciddiye almamanin bir dezavantaji da, ciddiye almaya basladiginda futbol sansi seni terkedebilir. Hatay macinda ilk 45 dk zaten aliriz cok ugrasmayalim modu vardi. Ikinci yari o mod gitti, ama sans da terk etti.

Dun kotu futbol 3 puan nasil gittiyse belirli bir sure, yarin iyi futbol ama 1 puan da gidebilir belirli bir sure. Futbol rehaveti affetmez. Sampiyon olana kadar sampiyon degilsin. Bunun en aci noktasi kendi sahamizda FB'yi ezip 0-1 kaybetmek olur ki bu mantik devam ederse boyle olacagi bugunden net.

Onun icin biraz daha az gece hayati, biraz daha fazla fokus. Yoksa gecirdigimiz harika ligin ilk yarisina yazik olur.

Kiev maçını rahat kazanıp artık Konya maçında ortaya karakter koymaları lazım.

Puhahaha hala ders almadınız mı

Rahat maç haram

4-2-3-1 kabızball şova devam

Benim kart daha gelmedi sms gelir mi

Geri
Üst Alt