⚽ SL 24/25 H:21 | Galatasaray 1-0 Konyaspor | MS | 25 Ocak

Okan Buruk ile ilgili görüşlerim aşağıdaki gibidir :

Yabancı getirsek ya ligi öğrenene kadar kovuluyor ya da Tudor, Pereira gibi takımın yüzde 90ıyla kavga edip takımı paket ediyor.

Ligde champa oynuyorsan yabancı hoca pişmanlıktır. Yerlinin de en iyisi Okan şu anda.

Eskisi gibi bilge yabancılar da gelmiyor. Nerde takımı, ligi, ülkeyi küçümseyen göt varsa onlar geliyor artık.

Yabancı getirsek ya ligi öğrenene kadar kovuluyor ya da Tudor, Pereira gibi takımın yüzde 90ıyla kavga edip takımı paket ediyor.

Ligde champa oynuyorsan yabancı hoca pişmanlıktır. Yerlinin de en iyisi Okan şu anda.

Eskisi gibi bilge yabancılar da gelmiyor. Nerde takımı, ligi, ülkeyi küçümseyen göt varsa onlar geliyor artık.

reis hangi yabancıya 25 milyon euro maaş bütçeli forvet hattı kurduk ya adam şu kadro ile hatayspora (bodrum-kayseri vs ilk yarılar hep aynı) oyun üstünlüğü kuramıyor penaltıdan gol atana kadar. Şimdilik skorlar üzerinden savunmaya devam edenler rezalet sonuçlar gelince bir anda terse dönecek haklının acelesi yok neyse ki .

reis hangi yabancıya 25 milyon euro maaş bütçeli forvet hattı kurduk ya adam şu kadro ile hatayspora (bodrum-kayseri vs ilk yarılar hep aynı) oyun üstünlüğü kuramıyor penaltıdan gol atana kadar. Şimdilik skorlar üzerinden savunmaya devam edenler rezalet sonuçlar gelince bir anda terse dönecek haklının acelesi yok neyse ki .
olm adam 10 sene şampiyon olup 11. sene olamasa haklı çıktık diyeceksiniz :asd:

salın biraz yaw eksi yönleri de tabii ki var da totalde bakıldığı zaman adam gs için en iyi seçenek şu an, bariz yani bu

Fenerli amigo yorumcularin algilarina düsmeyin

Deplasman mevzusundan bahsediyorum

Sanki ligin ilk yarisinda hic deplasmana gitmedik gibi konusuyorlar oysa gittigimiz deplasmanlarda kazandik hatay la berabere kaldik

Konya,adana,fener,antalya,bodrum,sivas,kayseri,basaksehir ve hatay bunlar deplasman degil mi

Ligin ikinci yarisinda oynayacagimiz deplasmanlara bakalim

Antep te gecen sezon kazandik
Rize de gecen sezon kazandik
Kasimpasa da gecen sezon kazandik
Alanya da gecen sezon kazandik
Besiktas’a gecen sezon kazandik
Samsun da gecen sezon kazandik
Eyuspor maci istanbul da
Trabzon da gecen sezon kazandik

Bizim icin bana göre düsünülmesi gereken ve sorun olabilecek mac evimizde oynayacagimiz fener maci,uzun zamandir tek galibiyetimiz var

Biz nasil orda kazaniyorsak onlar de bizim sahamizda üstünlük kuruyorlar enteresan bir sekilde

Bu yüzden hedef mac fener maci olmali

Fenerli amigo yorumcularin algilarina düsmeyin

Deplasman mevzusundan bahsediyorum

Sanki ligin ilk yarisinda hic deplasmana gitmedik gibi konusuyorlar oysa gittigimiz deplasmanlarda kazandik hatay la berabere kaldik

Konya,adana,fener,antalya,bodrum,sivas,kayseri,basaksehir ve hatay bunlar deplasman degil mi

Ligin ikinci yarisinda oynayacagimiz deplasmanlara bakalim

Antep te gecen sezon kazandik
Rize de gecen sezon kazandik
Kasimpasa da gecen sezon kazandik
Alanya da gecen sezon kazandik
Besiktas’a gecen sezon kazandik
Samsun da gecen sezon kazandik
Eyuspor maci istanbul da
Trabzon da gecen sezon kazandik

Bizim icin bana göre düsünülmesi gereken ve sorun olabilecek mac evimizde oynayacagimiz fener maci,uzun zamandir tek galibiyetimiz var

Biz nasil orda kazaniyorsak onlar de bizim sahamizda üstünlük kuruyorlar enteresan bir sekilde

Bu yüzden hedef mac fener maci olmali
keşke kadıköyde oynansaydı maç

bizim angut taraftar mhy adlı salağa tutuluyor emre volkan falan olsa neyse ya

Bizim 9 depin hepsi sakat. Geçen sezon ıkına ıkına aldık hepsini. En az 3ünde patlar bu takım. Kendinizi kandırmayın.

Bizim 9 depin hepsi sakat. Geçen sezon ıkına ıkına aldık hepsini. En az 3ünde patlar bu takım. Kendinizi kandırmayın.

Bu yüzden transfer diye bir tarafimizi yirtiyoruz. Nokta atisi transferler gelmezse bu sezon sampiyonluk zor.

Göztepe dep hariç diğerlerini zor maç olduğunu kabul etmekle birlikte hiç karamsar değilim açıkçası. Galatasaray zoru sever. Geçen sezon fkg ve paşa deplasmanı hariç zorlandığımız deplasman var mı? O kadarı da normal abi enseyi karartmayın. Rotasyona birkaç takviye ile süpürürüz ligi normal şartlarda. Yeter ki 45 dk ları çöpe atmayalım. Beklenmeyen puan kaybı yaşamazsak sorun yaşamayız ama bu ağır fikstürde oyuncuları idareli kullanmak önemli. Sakatlık olmamalı.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yaw ne abarttın ha

baktım şimdi 9 maçın 6sı gayet rahat geçmiş. k.gümrük-kpaşa-bjk maçları zor sayılabilir.

goller 2. yarıda geldi diye ads alanya maçını falan zor mu kazanmış oluyoruz

yaw ne abarttın ha

baktım şimdi 9 maçın 6sı gayet rahat geçmiş. k.gümrük-kpaşa-bjk maçları zor sayılabilir.

goller 2. yarıda geldi diye ads alanya maçını falan zor mu kazanmış oluyoruz
Ewt. Skor odaklı bakıyorsun. 3-0'lık Ads ve 4-0'lık Alanya maçlarının skoru yüksek ama maç hikayesi olarak 2-0'lık Samsun maçını daha rahat kazandık.

Bu takım her maç gol yiyor. 2 tane hatta 3 tane atamadığı her maç puan bırakacak deplasmanda.

Fark 8'ken bile Ajax-Samsun arasının ölümcül olduğunu yazıyordum. İyi transfer yapacak gibi de görünnüyoruz şu an.

sapı tuttuk arkadaslar

1737375610438.webp

Kalemize gelen ilk topun akıbeti ne olur?

A-Gol olur.
B-Gol olur.
C-Gol olur.
D-Hepsi.

Ewt. Skor odaklı bakıyorsun. 3-0'lık Ads ve 4-0'lık Alanya maçlarının skoru yüksek ama maç hikayesi olarak 2-0'lık Samsun maçını daha rahat kazandık.

Bu takım her maç gol yiyor. 2 tane hatta 3 tane atamadığı her maç puan bırakacak deplasmanda.

Fark 8'ken bile Ajax-Samsun arasının ölümcül olduğunu yazıyordum. İyi transfer yapacak gibi de görünnüyoruz şu an.
Gerçekten geçen sene alanya'da oynanan maçı. Ilk yarısı o kadae kötüydü ki ben puan kaybi bekledim. Barış'ın golleriyle açıldı o maç

samsun maçı rahat diye diğerleri rahat değil olmuyo ki

beklentin nedir tamamen rahat olması için ilk yarıda 3 atıp maçı 5-0 bitirmek mi

samsun maçı rahat diye diğerleri rahat değil olmuyo ki

beklentin nedir tamamen rahat olması için ilk yarıda 3 atıp maçı 5-0 bitirmek mi
İlk yarıda 2-3 atıp maçı o farkla bitirmek yeterli. Samsun ve Ankara depleri gibi.

Ads maçında golleri atan 3 eleman da bok gibi oynuyordu. Hatta takımın en kötü 3 ismiydi. Muslera 1-0'ken karşı karşıya 2 tane kurtardı.

Kısacası ilk yarısı 0 biten hiçbir maç rahat geçmemiş demektir. Fbnin dünkü maçı da rahat geçmedi mesela

Geri
Üst Alt