⚽ SL 24/25 H:21 | Galatasaray 1-0 Konyaspor | MS | 25 Ocak

Bu maçta mutlaka ama mutlaka defansta nelsson oynamali konyanin hucumcular hepsi 190 adamlar

Kramer e gol girin bu maçta 2x garanti

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Acayip kritik hale geldi fb köpek gibi bekliyor puan kaybını

Takim da herhangi bir kirilma olsaydi super kupa veya young boys maclarindan sonra ligde havlu atardik

Bu yüzden takim ayni motivasyon ile devam edecektir bundan bir süphem yok

Bizim suan ihtiyacimiz olan sey rotasyon

Bunun icin de takviye gerekiyor

Ayni oyuncular ile oynamaya devam edersek fiziksel olarak takim her gecen gün daha fazla yipranacak

Kiev macinda son dakika da yunus bombos pozisyon da yorgunluktan topu havaya dikiyor cünkü adam tükenmis durum da

Adamların Rize ve Kasımpaşa'ları bay.

Çok kritik.

a6f216dc-9e37-4003-bb37-2043a161a45b.webp

Son 11 maç 6 beraberlik 5 galibiyet aldık tüm kulvarlarda. Her maç gol yiyoruz. Hiçbir maç garanti değil artık. Bodrum maçından beri oyun ve oyuncular ciddi düşüşte. Fb maçına en kötü ihtimalle 4 puan farkla girip 4 puan farkla da çıkmamız lazım. Kadroyu genişletmek lazım çok acil.

Sallai’nin veya berkan’in oynamasina burun kivirmayin artik

Bu takimin rotasyona ihtiyaci var oyuncu ile olmaz bu is

Hoca’da bunun farkina varmali ve bazi oyunculari daha fazla kullanmali

Son 11 maç 6 beraberlik 5 galibiyet aldık tüm kulvarlarda. Her maç gol yiyoruz. Hiçbir maç garanti değil artık. Bodrum maçından beri oyun ve oyuncular ciddi düşüşte. Fb maçına en kötü ihtimalle 4 puan farkla girip 4 puan farkla da çıkmamız lazım. Kadroyu genişletmek lazım çok acil.
Vay anasını ya sadece 5 gün önce neler konuşuyorduk şuan neler konuşuyoruz.

İyi bir şokladık takımı.

Oynamazsan tepki yersin.

Gol yemeden bitiririz.

hatay maçı öncesi de kiew maçı öncesi de hissiyatımızı tahminlerimizi yazdık maalesef çıktı da bu maçta takım bir tepki verecektir yeneriz belki ama sonrası yine meçhul. Osimhen'in ilk geldiği zaman gibi tüm camianın ivmesini yukarı çekecek bir şoklama lazım.

Daha da düş. Tek farktan fazlası çıkmaz

Ben 5 gün önce de kalan fikstürün çetin olduğunu söylüyordum. Kendi adına konuş lütfen
Kalan fikstür çetin değil demedik ki. Kim Hatay ve DK ya beraberlik yazmış. Ben skoru alamamak bir yana oyunu da vermemize şaşırıyorum.

Ayrıca daha sıkıntılı fikstüre girmedik henüz eşiğindeyiz, bugünden sonra girdik diyebiliriz. Hatay deplasman sonrası içerde DK maçı mı sıkıntılı fikstürmüş?

Kalan fikstür çetin değil demedik ki. Kim Hatay ve DK ya beraberlik yazmış. Ben skoru alamamak bir yana oyunu da vermemize şaşırıyorum.

Ayrıca daha sıkıntılı fikstüre girmedik ayrıca eşiğindeyiz. Hatay deplasman sonrası içerde DK maçı mı sıkıntılı idi.

Walla Hatay'la Kiev'e kayıp yazmadım ama bazıları gibi fark atarız da yazmadım. İkisini de tek farklı zorlanarak alırız diye düşünüyordum.

Geri
Üst Alt