Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.552
- 29.055
- 2.993
2 gol yiyeceğimiz garanti yine!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3-1.
Vay anasını ya sadece 5 gün önce neler konuşuyorduk şuan neler konuşuyoruz.Son 11 maç 6 beraberlik 5 galibiyet aldık tüm kulvarlarda. Her maç gol yiyoruz. Hiçbir maç garanti değil artık. Bodrum maçından beri oyun ve oyuncular ciddi düşüşte. Fb maçına en kötü ihtimalle 4 puan farkla girip 4 puan farkla da çıkmamız lazım. Kadroyu genişletmek lazım çok acil.
Daha da düş. Tek farktan fazlası çıkmaz
Ben 5 gün önce de kalan fikstürün çetin olduğunu söylüyordum. Kendi adına konuş lütfenVay anasını ya sadece 5 gün önce neler konuşuyorduk şuan neler konuşuyoruz.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yine de Anteb Ajax Rize dep hattından iyidir y. parkCehennemde 1 maç daha
Kalan fikstür çetin değil demedik ki. Kim Hatay ve DK ya beraberlik yazmış. Ben skoru alamamak bir yana oyunu da vermemize şaşırıyorum.Daha da düş. Tek farktan fazlası çıkmaz
Ben 5 gün önce de kalan fikstürün çetin olduğunu söylüyordum. Kendi adına konuş lütfen
Keşke ifb maçı da yine kadıköyde oynansaydıCehennemde 1 maç daha
Kalan fikstür çetin değil demedik ki. Kim Hatay ve DK ya beraberlik yazmış. Ben skoru alamamak bir yana oyunu da vermemize şaşırıyorum.
Ayrıca daha sıkıntılı fikstüre girmedik ayrıca eşiğindeyiz. Hatay deplasman sonrası içerde DK maçı mı sıkıntılı idi.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi