Göktürk Mustafa Sert
Parçalı Üye
- 1 Aralık 2008
- 4.351
- 1.271
- 2.393
acil farkli konya galibiyeti + fener’in puan kaybi lazim. bu ikisi gelirse ajax korksun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ahbap isim olarak aynı kadroyu dizmişsin. Tüm sorun Kaan'ın 5-10 metre içe girmemesi mi? Zaten herif ileri gidemediğinden sağ stoper gibi oynuyor fazla bir şey değişmemiş kiKaptan Fernando Muslera
Kaan Sanch Abdül
Barış Torreira Sara yoksa Berkant Jacobs
Mertens Yunus
Osimen
Ahbap isim olarak aynı kadroyu dizmişsin. Tüm sorun Kaan'ın 5-10 metre içe girmemesi mi? Zaten herif ileri gidemediğinden sağ stoper gibi oynuyor fazla bir şey değişmemiş ki
Ben bu maçı izlemem arkadaş futboldan soğuttu beni Okan Burukbende kadro döşeyecektim de vazgeçtim aynı kadro 4-2-3-1 ile çıkar yine bir şey değiştirmez boşa kafa yormayalım.
Mesajlaştık da aynı isimlerle oynayıp sistem değiştirmekle işi kotaracağımıza ikna olamıyom.bu hususta msjlaşmadık mı yaw
daha iyi duruyor defans bence demiştim. daha iyi alan cover ediyolar. ve evet kaanın sağ bek barışın sağ açık oynamasındansa bu daha iyi bence.
Kaan Yine sağ bek oynar kafa bukadar. Öyle değişim bekleme ortaxsaga yine boşaltılacak. Mümkün olsa orta saha olmadan oynar bu herifMesajlaştık da aynı isimlerle oynayıp sistem değiştirmekle işi kotaracağımıza ikna olamıyom.
Mesela Barış'ı öne atıp önde pres gücünü yükseltsek ve Osimhen'e desteği arttırsak, Sallai'yi sağ kanat beki yapsak belki düzelir. Farklı bir şey yapmak lazım son kadroya göre
jakoob bey kahveleri yerine sallai olsa daha şık olmaz mı üstad.bu hususta msjlaşmadık mı yaw
daha iyi duruyor defans bence demiştim. daha iyi alan cover ediyolar. ve evet kaanın sağ bek barışın sağ açık oynamasındansa bu daha iyi bence.
Doğru 4 atmaz 3 atarlar ozamanacil farkli konya galibiyeti + fener’in puan kaybi lazim. bu ikisi gelirse ajax korksun
Mesajlaştık da aynı isimlerle oynayıp sistem değiştirmekle işi kotaracağımıza ikna olamıyom.
Mesela Barış'ı öne atıp önde pres gücünü yükseltsek ve Osimhen'e desteği arttırsak, Sallai'yi sağ kanat beki yapsak belki düzelir. Farklı bir şey yapmak lazım son kadroya göre
O kadar da değil Murf. Bu ne olmGünay
Sallai Nelsson Abdülkerim Jakobs
Sanchez Kaan
Yusuf Mertens Barış
Osimhen
Bir şeyleri değiştirmek lazım. Son kadroya göre orta saha merkezi geberik. Sağ bek geberik. Yunus ayakta duramıyor, aşırı bitik. Barış ve Mertens idare eder. Kimseyi alamazlarsa Yusut Demir oynasın, daha kötü oynayamaz nasılsa.
Torreira ve Berkan'la çıkılan hiç bir maçı kolay kolay alamayız. Torreira düşene kadar skor katkısı bile veriyordu ama şimdi Berkan'la birlikte yarı sahayı bile geçmemeleri gerken yerde orta sahayı boşaltıp yaldır yuldur ileri gidiyorlar.O kadar da değil Murf. Bu ne olm