⚽ SL 24/25 H:21 | Galatasaray 1-0 Konyaspor | MS | 25 Ocak

bjk den 5 yedik ama kimse hatırlıyor mu ? hayırlı beraberlik bunlar transfer için hocanın eli güçleniyor
Hatırlıyoruz? Hayırlı beraberlik olayını geçtik bence kral, daha önce de oldu bir olur iki olur, adam Hatay maçından sonra hala aynı kadro mantalite ile maça çıkıyor. Beraberliği geçtim kazandığın maçlarda da gerekli dersleri alabilirsin Göztepe maçı Bodrum maçı ilk yarıdaki Kayseri maçı gibi. Yani transfer yapmak için bu rezaletleri yaşamamıza gerek olmamalı. Takımın ihtiyaçları zaten belli, illa rezil mi olmamız gerekiyor. Sorun sadece transfer değil ayrıca.

Panik Transferi İstemiyoruz!

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Isin komik tarafi 2-0, 3-0 one gecsek bile normalde salan Anadolu ekipleri salmayacak, 1 tane atarsam zaten GS erir dusuncesi var rakipte. Bu sacma sapan surecten cikmanin tek yolu eze eze maci almak, 5-0, 5-1 falan.

Hala kestiremiyorum, topcular formsuz mu, ciddiyetsiz mi, beceriksiz mi..Konya zor mac diyoruz, ama 105km kosarsan hali saha takimi bile zor maca cevirir maci. Skor alamamamizin nedeni ciddiye almamaksa, o zaman Konya'yi ezer geceriz. Neden formsuzluksa, problem daha buyuk ve taktiksel degisiklik lazim.

Yunus ve Baris'a bu macta guvenen var mi mesela? Yunus 3 mactir yok, Baris'i konusmak bile beynimi yoruyor. Bu topcularin alternatifi de Ziyech, adami 2 ay once kaybetmissin. Gecen sezon bu adam bize sampiyonlugu getiren adamlardan bir tanesiydi.

Ciddilesmemiz lazim, 2-3 transfer ve 1-2 galibiyet ile eski havaya donecegiz, inancim tam ekbe, ama bol bol dua lazim..

Değişiklik beklemiyorum sinyalini verirdi oyuncularımla gurur duyuyorum çok iyi mücadele ettik falan dedi. Bu maç sıkıntılı günlerin net başlangıcı olabilir çok önemli hale geldi.

olası bir puan kaybında momentum çok ciddi terse döner, ne yapıp edip bu maçı kazanmalıyız.

Çok tehlikeli maç.

Muslera, Torreira bu maçta oynarsa nasıl oynayacak belirsiz ve sallantıdayız.

Kaan, Jakobs, Berkan aynı anda sahada olunca takımın hücum gücü %30 düşüyor çünkü işin o tarafında hiç yoklar maalesef.

Demirbay oynayınca hem savunma hem hücum çöküyor.

Sara iyileşir umarım. Zira İcardi'nin yanında o da olmayınca takımda pasör adam kalmadı Mertens dışında. Yunus her topu rakip arasında boğuşarak kaybediyor son 1 aydır zaten.

Sara bu macta oynar herhalde. Kutucu da oyuna sonradan girsin.

Muslera mutlaka yedekte olmali. Maci kazandiktan sonra tribünler Muslera'yi cagirir barisiriz.

Günay
Kaan-Davinson-Abülkerim
Sallai----Berkan----Sara----Barış
Yunus--Mertens
Osimhen​

Okan Buruk'a güvenim yok. Rakipten fazla atarsak kazanırız.

Kutucu 11 mertens out 3 5 2

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gunay
sances bardak jakup
sallayi kaan toreyra bay
mertens yunus
osimen
su 11le kazanamayacagimiz mac yok türkiyede
ama okan yine b.ktan sisteminde israr edip bizlere kabiz bir oyun izletir

Biletler bugün 2de satışa çıkacak diye açıklama yaptı kulüp hâlâ çıkmadı?

konyada normalde topu kaleye getirebilecek tek topçu yok da bizim takım o kadar bitik ki sağ bekte kaan falan oynar yusuf erdoğan da 10 sene önceki haline dönmüş gibi top oynar

Geri
Üst Alt