⚽ SL 24/25 H:21 | Galatasaray 1-0 Konyaspor | MS | 25 Ocak

Hadi artık önde pres, net skor. Başka bir şey oynayamıyoruz, hoca da 3'lüye dönmez belli ki o zaman artık herkesin adam akıllı oynayıp, tam performans vermeli.

Muhtemel 11'lerde 4-2-3-1 gözüküyoruz

Kaan sağ bek
Kerem Demirbay orta saha

Allahım nolur ya ban yemek istemiyorum

yapma hocam yapmaaaaa

Günay
Sallai Sanchez Nelson Jakobs
Kaan Toreira
Yunus Mertens Barış
Osimhen

Böyle çıkarız kesin

Demirbay neden linçleniyor? Evet, yetersiz de adamın suçu mu Berkan oynayınca da görüyoruz yani Berkan-Toreira orta sahası edi büdü gibi oluyor, Kerem hiç yoktan Berkan'dan fazlasını çıkartma ihtimali olan biri.

DQtKma3XUAAkccw.jpg

Hadi artık önde pres, net skor. Başka bir şey oynayamıyoruz, hoca da 3'lüye dönmez belli ki o zaman artık herkesin adam akıllı oynayıp, tam performans vermeli.
3 lü oynayınca hücum 4 lü oynayınca defans yapıyormuş algısında bir bok olmaz bizden.

Demirbay neden linçleniyor? Evet, yetersiz de adamın suçu mu Berkan oynayınca da görüyoruz yani Berkan-Toreira orta sahası edi büdü gibi oluyor, Kerem hiç yoktan Berkan'dan fazlasını çıkartma ihtimali olan biri.
kerem in top sürmemesi, sara gibi skora etki edecek pasları atmaması, gevsek gevsek ortada takılıp ikili mücadleeye girmemesi etkisiz görünümü veriyor. etkisizde. gs topcusu falan değil. ayağı iyi ama belli ki çalışmıyor. 11 e küsen adamdan bir yol olmaz. çünkü kendini sara'nın önünde görüyor muhtemelen.

Galatasaray taraftarı, kalbi kırılan Fernando Muslera’dan adeta özür dileyecek.

Tribünler, Uruguaylı file bekçisi için tezahürat yapacak, ayrıca onunla ilgili pankartlar da hazırlanacak. (Nevzat Dindar)

Tribünler, Uruguaylı file bekçisi için tezahürat yapacak, ayrıca onunla ilgili pankartlar da hazırlanacak. (Nevzat Dindar)
Alınan skorlarda Muslera tek suçlu değil, evet performans kötü ama takımca kötüyüz. Defansif anlayışımızda sorun. Ha ama bana göre sezon sonu son olmalı, güzel şekilde vedalaşılmalı efsane ile.

buda malca hareket. avrupa liginin en fazla kazanan 2. kalecisi. yaş 38 de olsa 2 şuttan 1'ini yiyemez gs kalecisi. geçen yıl cl'inde bu sene avrupa liginde dipte. biz hep kaleyi sağlama aldık diye geldi başarılar, kupalar bu 2 senede ise işler aşağıya doğru ivmeleniyor. geçen yıllardaki skorların her ne kadar muslera gömülsede farkını anlamıssınızdır. tuttuğunda uzuyor gs, tutamadığında kaos. 10 küsür yılda muslera 1 kez elestirilmedi herhalde bu zamana kadar. belki denizli zamanı elleri küçük eleştirileri olduydu. o da takılınacak bir şey değildi. bu sene 1 değil 2 değil 3 değil. bir zahmet taraftarda onaylamasam da bi tepki versin. kaçıncı 2 veya 3 farklı önde skordan puan bırakışımız. yediği gollerde tutamayan kendisi kadar vurduran stoperler ve beklerinde katkısı var ayrı mesele ama dolaylı yoldan golü yiyen olarak muslera elestirilir. nası yemediği maçlarda defans hattının katkısı varsa, bunda da tam tersi. bunu da en çok kendisi anlaması lazım. 15 yıldır kulüpte.

Başkanı, td si ve oyuncunun kendisi Galatasaray'lı olan Kutucu'yu bile transferin ilk günü bitiremeyen yönetimden bir cacık olmaz.
Doğru düzgün bir transfer beklentim kalmadı açıkçası, o yüzden hocanın ne yapıp edip Nelsson ve Jelert'ten verim alması lazım. Yoksa Avrupa'yı geçtim, ligde de işimiz zor.
Bugünkü maç mesela bu oyuncuları kazanmak için en uygun maçlardan biri.
Ayrıca Günay oynamalı ve Mertens dinlendirilmeli.

-----------------Günay------------
-------------------------------------
-----Sanchez---Nelsson----Jakobs----
------------------------------------------
Jelert-----Torreira------Sara*-------Barış
------------------------------------------
-----------Yunus----Kutucu------------
----------------Osimhen--------------

*Sara idmanlara yeni başlamıştı ama ilk devre bile oynasa kafi.

Ligin en kötü sağ bekletinden biri Kaan. Bu ısrar neden. Takımın en zayıf halkasıda orası. Bu adam yetersiz, başka sağbek aldır bari o da yok.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ligin en kötü sağ bekletinden biri Kaan. Bu ısrar neden. Takımın en zayıf halkasıda orası. Bu adam yetersiz, başka sağbek aldır bari o da yok.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sağ bek değil ki adam. idareten koydu kaldı orda düzgün transfer yapılmayınca. nası barış bi dönem sol bek oynadı. benzer işler. bunu kısıtlı sürede yaparsın da dönem açıldığında da eksiğini tamamlarsın. ben inanmıyorum ki oraya adam bakılıyordur.

Barış sağ bek sallai sağ açık oynasın zaten baris formsuz

Geri
Üst Alt