⚽ SL 24/25 H:21 | Galatasaray 1-0 Konyaspor | MS | 25 Ocak

Bence kaan orta saha oynamalı Saranın yokluğunda orta sahada organizatörümüz kalmıyor kaan o işi kotarabilir. Sallai bek Kaan orta saha en mantıklısı gibi duruyor

1737793913565.webp

0 heyecan 0 merak

10 gol atsak da nafile

Konya atarsa puan kaybı atamazsa tek farklı galibiyet işte bundan önceki 350 maçta olduğu gibi

Her fırsatı gole çevirirsek rahat bir maç izleriz.

Torreira ile bu adami kiyaslayanlar var yaa..
alakaları yok - melo adama gier torreira topa gidip bazen karavana hamle yapıyor

melo hava topunda zaten daha iyi

melo top sürebiliyor - ayağına hakim - diagonal uzun pas çıkarabiliyor selçuğa bağımlı kalmadan.

çok farklı iki adam.

Melo - Sara olsa durdulamazdın misal.

Jelert'e 7 milyon € veren varsa hiç beklemeyelim o çocuktan olmaz arkadaş imkansız, bats içinde yine varsa talibi şutlayalım. Ziyech fesih, yusuf kiralık yada 2-3 milyon € bonservis makuldür. Nelsson kalmalı, orta saha transferi çok elzem umarım karavana transfer yapmayız. Çünkü şikecilerin aldığı 2 stoper katkı verecek gibi görünüyor ofansa alacakları isimde iyi çıkarsa bizim fikstürüde düşünerek bayağı zor durumlara düşeriz.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

alakaları yok - melo adama gier torreira topa gidip bazen karavana hamle yapıyor

melo hava topunda zaten daha iyi

melo top sürebiliyor - ayağına hakim - diagonal uzun pas çıkarabiliyor selçuğa bağımlı kalmadan.

çok farklı iki adam.

Melo - Sara olsa durdulamazdın misal.
Ben zaten kıyaslayanlara şaşıyorum. Bu meloya hakarettir.ayni fikirdeyiz seninle renktaş.. açık ara melo çok iyi..

IMG_5263.webp
Bazı Oyuncuların dinlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum Sallai ahmet olabilir jelert sallai olabilir abdülün bi kaç maç kesilmesinden yanayım

Gecen hafta bu hakem ezikleri kurtardi iki fauldede gol verdi VAR dan döndü. Sonra bakti olmayacak bi kirmizi kart cikardi rakibi oyundan düsürdü. Tesadüfe bakin bu haftada bizim maci yönetecek. Bu sikecilerin emir eri olan kisi bugün bu maci katledecek.

Kaan'ın ilk 11 başlayacağı her dizilişte puan kaybı bekliyorum. Çok sıkıntılı maç.

Geri
Üst Alt