⚽ SL 24/25 H:21 | Galatasaray 1-0 Konyaspor | MS | 25 Ocak

Sallai Hatay maçının 2. Yarısında sağ bekte iyiydi onla başlaması lazım. Bu adamın zaten bek dışında bizde oynyacak kapasitesi yok

Kaanda orta sahada daha iyi orta saha oynamalı demekde kendini avutmakdır.
Berkan,kerem ne kadar yetersizse kaanda o kadar yetersiz orta sahada.Tempo yok,baskı yok,sürekli oyun kurmak için top istemek yok.Sadece ayağı iyi diye orta saha oynamalı diyen var.
Bizim gol yeme sorunumuz tabiki bireysel performanlarında etkisi var.Ama en büyük sorun sahadaki yayıliş ve doğal olarak takım savunması.

Israrla söylüyorum kötü oynayan takım yedeklerin değil as oyuncuların oynadığı takım.Yedeklerde girince daha felaket oluyor. Yedek adam aldıktan sonra ne gibi iyileşmeler bekliyoruz?

Hep gerçeklerden uzak teşhisler.Israrla aynı hataları yapılıyor.

Ultraslan denen oluşumun yönetime tepki göstermesi şart.Bildirim yayınlamaları lazım.

Kutucu'yu ilk 11'e koyması lazım. Son haftaların kısır 11'i ile çıkarsa hata yapar.

Babamla iki dk ayak üstü sohbet ettik, full takimi elestiriyor. Diyor ki icardiden ameliyat raporunu istemisler ama beyfendi atmamis falan diyor.

Gorünen o ki Ali Koç ve Acun planini basariyla isliyor. Aspor mu izliyorsun dedim sanane dedi. Bunlar benim fikrim diyor.

TV de galatasaray ustunden atip tutanin hangi takimli oldugunu umursamiyor. Zamaninda arda efendi sinema kapatmis derrdi. Yumrugumu siktim dua et babamsin dedim. O da sende itsinn dedi.

Asimetrik 3’lü oynayacağız demektir.

Bu ilk 11 çıkarsa sahaya yayılışımız şu şekil olacak top bizdeyken

——Sanchez - Kaan - Apokerim
Sallai ———Torreira — —--- Jakops
———————Yunus————
——Barış————-—Mertens
————-—Osimhen

Üçlüde en önemli etkenlerden biri sol stoper ve sağ stoperin ayakları iyi olması
Bizde solda Apo sağda Kaan Ayhan var, ikisininde ayağı iyi
Nedir bu 4-2-3-1 sevdası anlamak zor

bugun uzun zaman sonra yapmadığım maç ritüelini yapacagım

Tatmin edici galibiyet dışında sıkıntı yaşarız

Geri
Üst Alt