⚽ SL 24/25 H:21 | Galatasaray 1-0 Konyaspor | MS | 25 Ocak

Bu arada takımda bir riskli pas atma korkusu da başlamış. Orta sahada kendini gösteren biri var mesela ama tabi dar bir aralıktan yerden ölçülü atılması gereken dikine ve biraz riskli bir pas.

Takımda çoğu oyuncu o pası atmayı denemez olmuş. Ver yana, ver geriye... Sonra da uzun vur mecbur...
İşte böyle oldugunda Anadolu takımlarından farkın kalmıyor. Mesela rakibin defansına basmaya gidiyor bizimki, eleman sağa çekiyor hepsini düşürüyor oyundan, gerekirse çalım atıyor vs bizim defansa baskıya geldiklerinde vur ileri ya da ver kaleciye...

Yine kimseyi değiştirmemis Ahmet kutucu hazır zaten niye almiyorsun oyuna yunusun yerine al iste

Bu arada penaltı pozisyonunda kırmızı vermesi gerekiyodu adile

Uyanık adil biliyodu kırmızı göreceğini sakatlandım numarası yapıp dışarı çıkıp hakemi ve herkesi uyuttu

Takımdan kimse teknik heyet dahil kırmızıyı niye vermedin demedi penaltı verildi ya nasıl olsa

Bariz gol şansından diyorsan; topla oynamaya teşebbüs etmiş oyuncu penaltı yaparsa bariz gol şansından kırmızı olmuyor, sarı oluyor.

bakın renktaşlar

her birimiz bir başka oyuncuyu gömüyoruz

kimisi abdülkerim kimisi sallai kimisi jacobs kimisi yunus kimisi barış kimisi torreira hatta osimhen

bu kadar çok oyuncu kötüyse sorun hocadadır ya da yönetimdedir

sahadaki durum ya taktiksel ya yönetimsel görünüyor

transfer sadece öteler böyle durumlarda

neyse sorun çözülmeli

oyuncu değiştirecek hocamız yokki oyundan mı memnun yedek kulübesini mi yetersiz görüyor acaba?

Kaan Ayhan oynatmaya devam hocam, aynen devam.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Torreira yeter lan yeter bilerke mi yapıyorsun sigaramı yeni söndürdüm iki abur cubur yiyeyim diyorum delirtiyor yine

Geri
Üst Alt