⚽ SL 24/25 H:21 | Galatasaray 1-0 Konyaspor | MS | 25 Ocak

Ikinci yari takim cok iyiydi

Net golümüzü vermediler

Ikinci golu bulmus olsaydik daha rahat gecerdi mac

Pozisyon vermedik ve kalemizi gole kapattik uzun bir aradan sonra

muslerada uçuk çıkmış yaw cidden kafaya takmış baya

Takımda form düşüklüğü var, ortada ki topları alamıyoruz topları düzgün kontrol edemiyoruz, rastgele ve acele bir oyun oynuyoruz, şutlarımız kötü.
Bir an önce takımın toparlanması lazım, Konya kötü bir takım bize gol atamadı ya. Bize gol atamayanı dövüyorlar

Herkes pur dikkat oynadi savunmada lakayit davranan olmadi o yuzden gol yemedik
Protesto ise yaramis
Ayrica iptal edilen gol buz gibi goldu abdulkerim
ofsayt ama kimseyle mucadele halinde degil

Taze yapılmış gübre gibi oyunumuz

Çocukken taş atardım etrafa lav patlaması gibi saçılırdı

Bizde de giren çıkan farketmiyor herkese sıçrıyor

Takimdaki düsüs devam ediyor

Bugün sansimiza Konya‘yla oynadik, daha disli bir ekibe karsi puan birakirdik

Toparlanmaliyiz, gidisat iyi degil

Yine 1 golümüz çalındı hakemler tarafından. Orada 2 olsa farka gidecekti belki; yorumları ona göre yapalım lütfen

İkinci yarı takım biraz daha iyiydi ama ilk yarı tam bir felâket maçın olumlu yanı gol yemememiz. Ahmet'in kötü oyunu da biraz heyecana veriyorum

Takım ilk defa birbiriyle oynuyor gibi hücum yapıyor.Bu oyun anlayışıyla 100 milyon euroda harcasan 1 tık üstü olur max oda oyuncu kalitesinden.Okan buruğa bu kadar para harcayacağına kaliteli hoca getir daha iyi.

Galatasaray her maç gol yiyor diyenler utanır mı?

Sanmam

Bu arada kutucuyu gordunuz mu ?
Eyupsporda oynamakla burda oynamak ayni sey degil ilk maci olsa da bir topu olumlu kullanmadi
ben sahsen istememistim

Romuloyu al o da uzun süre sonra uyum sağlar. 50 defa dedik anadolu takımı transferlerine yükselmeyin diye. Ahmet doğru bir yedek transferi, beklentiyi hemen yüksek tutmayın gelişmesi lazım.

Geri
Üst Alt