⚽ SL 24/25 H:21 | Galatasaray 1-0 Konyaspor | MS | 25 Ocak

Gol yememek pozitif
2. yarı başı iyi yüklendik, fişi çekmeliydik
Çektik de ama hakem vermedi

Pozisyon vermesek de atak, biraz baskı yedik aslında
Sonradan girenler basit kayıplar yapmayaydı daha güzel olurdu

Şu öndeyken atak yeme olayını çözmemiz lazım
Bu oyunda Nelson’un üstüne yok aslında

Su iptal edilen golü neyle iza ederler acaba? Dünyanin her yerinde gol. Penaltiyi bile zorla görüyor görmek istiyorlar. Bukadar belli etmeyin be arkadas.

biz bu ıkına ıkına 1-0 sarayı çok sevdik!!

2. golümüzü iptal edenler şerefsiz yavşak ve futbolu bilmiyorlar. Bu şekilde gollerin iptal edilmesi bi 30 yıl olmuştu sağolsunlar nostalji yaşattılar.

Konyayı zar zor yendik ama takımın mücadele, hırsını ve savunmadaki dikkatini beğendim. Sallai sağbekte çok iyiydi. Sanchez tekrar eski King moduna dönmüş, başkada söyleyecek birşey yok.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlk yarıdaki oyun ile 2.yarı arasında gece gündüz gibi fark vardı. İlk yarı yerde süründük 2.yarı domine ettik ilginç şekilde. Yani şöyle bir maçı sadece penaltı golüyle kazanabilmek çok tuhaf. Gol bulmakta aşırı zorlanıyor bu takım, sebebini anlamak mümkün değil.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Güzle maç oldu takıma eleştiriler işe yaramış gol yemedik uzun zaman sonra pozisyon verdik ama toparlanıcaz belli

Konyayı zar zor yendik ama takımın mücadele, hırsını ve savunmadaki dikkatini beğendim. Sallai sağbekte çok iyiydi. Sanchez tekrar eski King moduna dönmüş, başkada söyleyecek birşey yok.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zar zor yenmedik, berbat kötü oyunla yarım pozisyon vermeden şut çektirmeden kazandık.

İyi oyun beklemiyordum açıkçası rakibe net pozisyon vermemek önemliydi sonunda gol yemeden galibiyet artık bunu alışkanlık haline getirmeliyiz.

Geri
Üst Alt