Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sara'ya buradaki bilgisizler tarafindan neler yazilmisti. O kadar sabirsiz ki bazi insanlar, inanilir gibi degil.Sara da ilk 1-2 maç kötüydü, hatta bugünde 10 dakikada kötüydü yani Kutucu için yorum yapmak için erken. 2 maç daha bekleyelim.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oyunumuz caydırıcılıktan uzak, rakibi iştahlandıran oyuna ortak eden bir oyun. Okan bunu çözmeli.
Yahu asisti yapan Barış, golu atan Osim. Neyin engellemesi. Dünyanın heryerinde gol bu.Apokerim ofsayttaydi ama rakip oyuncuyu engelledi mi ki? Hic engellemis gibi gozukmedi bana.
Evet Targutayım, tabancamı da yeni aldımFotodaki sen misin Azizim
Verdikleri ofsaytin anlami Apokerim'in Baris'i tutmaya calisan adami engellemesi idi ama bana engellemis gibi gelmedi.Yahu asisti yapan Barış, golu atan Osim. Neyin engellemesi. Dünyanın heryerinde gol bu.
Apokerim ofsayttaydi ama rakip oyuncuyu engelledi mi ki? Hic engellemis gibi gozukmedi bana.
Hani gerçekten üst düzey kalite olsa anlarım.Barış yunus mertens köyün ağası gibi dolaşıyorlar
O maç olsaydı Konya alırdı maçı, gerçi yine alıyordu da neyse, İfb yi ezdi Konya.bizi bugun baya zorlayan ndao fb macinda nedense kadroya alinmamis
ulan hic mi sasmaz su hareketler![]()
Apokerim ofsayttaydi ama rakip oyuncuyu engelledi mi ki? Hic engellemis gibi gozukmedi bana.
O garanti derdim eger VAR Turk olsaydi. Yabanci VAR icin garanti diyemem.Aynı pozisyon yarın gecekonduda olursa şikecilerin golünü vereceklerinden hepimiz eminiz sanırım.
Bi 5 sene ağlarlar.Aynı pozisyon yarın gecekonduda olursa şikecilerin golünü vereceklerinden hepimiz eminiz sanırım.
Yanındaki adam barışı engellerdi diye götten uydurma havadislerle iptal edildi.Yahu asisti yapan Barış, golu atan Osim. Neyin engellemesi. Dünyanın heryerinde gol bu.