⚽ SL 24/25 H:21 | Galatasaray 1-0 Konyaspor | MS | 25 Ocak

Valla yarın Göztepe feneri yener Göztepe maç satmaz Anadolu kulüpleri gibi bakalım ne yapacak fener

3 lüye dönmezse takım ağır sıçacak ileriki günlerde. 4 lüde bu ısrar niye anlamış değilim.

Ahmet bende olumlu izlenim bıraktı osimhene verdiği pas bencil olmadığını. Göstergesi çocuk heyecanlı çok sağlam katkı verecek allahın izniyle

Bu hakemi döven hakkaten haklıymış ha, zaten geçenlerde arabistanda da dövüyorlardı bu malı. Yakındır bi daha dayak yer bu angut

Kutucu heyecanlıydı, bir de üstüne HUM sağolsun, daha girer girmez doğru dürüst temas/darbe falan olmamasına rağmen sadece kontrolsüz girişine bir sarı çıkardı. O sarı onu hepten gerdi diye düşünüyorum.

Kör topal gidiyoruz bakalım. fb maçına kadar puan kaybetmezsek iyi. Ama Antep ve Rize deplasmanları hiç kolay geçmeyecek.

Takım toparlanamıyor bir türlü.

Yunus ve Barış ne yaptıklarını bilmiyorlar. Başı kesik tavuk gibiler.

Mertens artık kaldıramıyor.

Osimhen de takıma ayak uydurmuş. Çok telaşlı ve sabırsız.

Hakkımızda hayırlısı.

Gol yemeden maç kazanmamız tek olumlu gelişme.

Önemli olan galibiyetti ama her maçı bu kadar zorlanarak bitirmemeliyiz. Bu maçta çok iyi bir defansif farkındalık gösterdik ama bu seferde hücumda bitiriciliğimiz kötüydü. Kaan maçın en iyisiydi ben çok beğendim orta saha performansını keza Yunus'ta 2. yarı çok iyi oynadı. Osimhen son maçlardaki durgunluğunu üzerinden attı iyiydi bugün. Ajax maçına galibiyetle moralli şekilde gitmemiz iyi oldu.

Biz ne izledik yav...oynadığımızdan bir halt anlamadım.

ben baya reaksiyon bekliyordum - gene biraz kıpırdanma olduda genede hiç elle tutulur işimiz yok sahada valla.

Ofsayt nedeni ile Var'dan iptal edilen golümüzde sıkıntı var bence. Çizgiyi çektikleri rakip eleman Abdulkerim'e yakın olan ama uzakta ofsaytı bozan başka rakip oyuncu vardı. Bu işin suyu çıkmaya başladı.

Geri
Üst Alt