⚽ SL 24/25 H:21 | Galatasaray 1-0 Konyaspor | MS | 25 Ocak

Baris ve Yunus'a alternatif uretemedigimiz her mac sorunlu gecer. Ahmet Kutucu Insallah hayatinin en berbat macini oynamistir, cunku inanilmaz kotu bir performans sergiledi. Bu performans ile seneye bile GS'da olmaz. Fakat bizim ana problemimiz Baris ve Yunus'a bagli olmamiz ve bu cocuklarin form durumu kotu olmasi. Hem ofansta ekibi blokluyor, hem de defans olarak bir avantaji yok (bu mac bir tik defansta daha fokuslu olmalarina ragmen).

Konya iyi mucadele etti; ama bizim durumumuz hala cok daha iyiye gitmesi lazim.

evde izlemedim maçı arkadaştaydım da..

ofsaytı ben anlamadım hocam - apokerim topa hamle yapmıyor en başta koşuyor olsa bile - genede aktif mi sayıldıda ofsayt verildi ?

bence goldü yav ?

Önemli sorunlardan biri Torreira. Herif her maç 1,5-2 kişilik oynamaya alıştırdı; şimdi bir kişilik oynayınca, Sara da olmayınca merkezi rakiplere kaptırıyoruz. Büyük takımsan, böyle iki adamın her maç insan üstü performans göstermesine bel bağlayamazsın. Onlara yakın kalitede bir merkez oyuncusu mutlaka transfer edilmeli.

Takim senenin başından beri hep ayni ilk 11’le oynuyor, yedek yok, ayrıca Konyaspor’dan 9 maç daha fazla oynadık; yeni transferler gelip katkı sağlayana kadar çok iyi beklemeyelim.
Attığımız ikinci gole ofsayt diyenin…

Artık konuşacağınıza gidin transfer yapın öyle bir kadro olsun ki konuşmak zorunda kalmayın icraat görelim boş laflar değil.

yıllar sonra kığlin şit.

evde izlemedim maçı arkadaştaydım da..

ofsaytı ben anlamadım hocam - apokerim topa hamle yapmıyor en başta koşuyor olsa bile - genede aktif mi sayıldıda ofsayt verildi ?

bence goldü yav ?
Up - 141 sayfada aramak istemiyorum forum yorumu bulmak için.

Evinize arabaniza basin

KG olacak

Daha banko mac gelmedi dunya tarihinde
c0120da1-f0e1-4975-bf14-4478bca67159.webp

kendime geldim kendime

kendime geldim kendime

Geri
Üst Alt