⚽ SL 24/25 H:21 | Galatasaray 1-0 Konyaspor | MS | 25 Ocak

Yine dediğime geliyoruz. Oyunumuz kontra futbolu. Al ileri at ilerdekiler koşsun.
Mertensi bi sağda bir solda görüyorum.
Yine aynı şekilde barış ve torreira da.

Orta sahanın ortası tamamen boş.
Kontrada yapamiyoruzki o daha kotu bir durum

Kutucu ayak içiyle şiddeti ayarlayabilse kaleciyle karşı karşıya kalıyordu osimhen. Biz en çok bunlardan kaybediyoruz. Normal şartlarda Avrupa da başarı istiyorsak maçın tek pozisyonu bu olsa dahi o pas atılacak, sonrasında da golü bulmamız gerekir. Biz bundan da beter pozisyonları kaçırdığımız için gitti o puan kayıpları. 5 ortalamaya yakın gol ğrrtmede 2 gol atıyoruz. Tam tersi olması lazım eğer hedef büyüteceksek.

Tam tokatlamalık çocuk he hareketlere bak
1737835472160.webp

Şimdi düşündüm de gol yememişiz. Ne zaman gol yemesek atamıyoruz da.

*Uzun zaman sonra hocamızın rakibe göre kadro belirlediğini ve oyuncularımızın ısırarak rakibi sindirdiği bir maç gördük. Özeti "ciddiyet".
*A.Kutucu Babel gibi şaşırmadı beni, top ayağıma gelsin de oynayayımla Galatasaray topçusu olunmaz.
*Osimhen ile her maça favori çıkıyoruz, gol atamadığımız maç yok. Bugünki gibi defansif olarak da işimizi yaparsak lig, Avrupa fark etmez her maçı kazanırız.
*Sağ bek, stoper, sol bek felan gereksiz. Eldekiler her halükarda devre arasında gelecek isimlerden iyidir. Eksik olduğumuz yer hem nicelik hem nitelik hem de tarz olarak orta saha ve kenarlar.
*Okan Hocam ligi neden sürekli kazanıyor ve forse ediyor tipik bir örneği oldu. Krize girip türbülansa girebilecek bir ortamda işi sıkı tutup skoru alıyor. Benzer durumdaki FB'nin yarın havlu atması muhtemeldir.

trio yunus'un pozisyona sarı doğru dedi

2 haftadır beni şaşırtıyorlar bakalım ofsayt için ne diyecekler

Ahmet bende olumlu izlenim bıraktı osimhene verdiği pas bencil olmadığını. Göstergesi çocuk heyecanlı çok sağlam katkı verecek allahın izniyle
Orda boş değildi ki ne bencilliği yapacaktı ? Klas ve iyi adam orda rakibin üzerine gider rakibe çalımı basar osimhene al da at diye asisti yapardı.
Kutucu işin kolayına kaçtı pası tercih etti hızını ayarlayamadı pozisyon öldü.

trio ofsayt golüne temiz dedi fakat yardımcı hakem ofsayt diyerek subjektif kararı vermiş ve var karışmamalıymış

ben pes ettim artık,devam eden tüm arkadaşlara kolaylıklar dilerim

41 yaşına geliyorum çok fazla inatçı insan tanıdım ama bizim hoca gibisini görmedim bu adamla ugrasılmaz cidden obsefif boyutta inatçı

2 sezon boyunca bu inadı bizi şampiyon yaptı bu sezon kendisi adına kırılma sezonu ben öyle hissediyorum ya muhteşem bir final yapıp 5.yıldızı takacak,terim 2 olacak

yada muhteşem acı bir son hazırlayacak hem kendine hem takıma

Geri
Üst Alt