SL 24/25 H:22 | Fenerbahçe 3-2 Rizespor | MS | 2 Şubat

Şimdiden bizle oynayacakları maça İngiltere veya Almanya'dan hakem getirmek için çalışmalara başlamak lazım. Yardımcısıyla varıyla hepsi yabancı olmalı.

Rize de masum değil. Aldatmadan sarı, 2-0 öndeyken o penaltı, kırmızı, “fuck off” muhabbeti falan hiç masum gelmiyor bana. Yalnız şike yaptıkları maçı bile hakem desteği ile kazanıyorlar.

Bu örgütle mücadele edecek bir yönetim gücümüz yok maalesef. Futbol gücümüz de çok zorlanıyor. En azından doğru düzgün transfer yapıp olayı sahadakilere bırakabilseler, o da yok. Bu sene şampiyonluk çok çok daha zor olacak. Allah yardımcımız olsun.

Geçen sene ismail dönemi oyunları olsaydı bu denli bokunu cikartmazlardi şu an oyuna ve mouya hiç guvenmiyorlar puan kaybında tribünlerin ineceğini biliyor koc

Sarı kartı varsa ve üstüne bu lafı ettiyse atması normal. Normal olmayan mhk gibiler bunların karısına bacısına suratına bakarak sövünce duymazlıktan gelmeleri.
Fcuk offu sosyal medyada demiş sanki çıkarken küfür yok ağır çıkıyor diye kırmızı vermiş deniyor

Herifler medya-tff-mhk herşeye sahipler. Medya ellerinde olduğu için her hırsızlığı yapıp üstünü rahatça örtüyorlar. Yapı diye diye arkada kurdukları yapıyı gizlediler

45+6'daki karar olmasa,

fb 10 kişi kalacak, rize 11 kişi devam edecek, devre de 0-2 bitecekti.

maçın buradan dönmesi imkansız olacaktı.

Mourinho'ya söven fblileri göreceğiz her yerde. Kendileri de farkında 11e 11 hiçbir takımdan puan alacak durumda değiller, rezil top oynuyorlar, anca destekle puan alabiliyorlar. Sorsan maç temizdi diyecekler ama Mourinho'ya sövecekler. Aynı şampiyon biziz diyip teknik direktöründen bütün takıma kadar temizlik yapmaları gibi.

Her sene artık bundan fazlası da olmaz herhalde dedikçe olayı arşa çıkartıyorlar gerçekten inanılmaz bir seviye. Nerde nasıl duracaklarını tahmin etmek de zor. Joge jesuus döneminde bir ton penaltı uydurdular. Geçen sene son dakikalarda verilen penaltıların haddi hesabı yok. Bu sene artık penaltı da yetmiyor rakip kırmızı gerekirse 2 kırmızı görüyor. Bu adamların yatacak yeri yok. Fauller ayrılmaları kendilerine gösterilmeyen kartları geçtim bakın. Yazıklar olsun. Bir zengin çocuğu mutlu olacak diye ülke futbolunun anasını ağlattınız Allah bin türlü......

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fb'ye normalden fazla oran açılan 3 maçın üçü de 3-2 bitti ikisi 2/1 tesadüf olmadığı açık bir şeyler var bunlarda patlamaları uzak değil.

Sarı kartı varsa ve üstüne bu lafı ettiyse atması normal. Normal olmayan mhk gibiler bunların karısına bacısına suratına bakarak sövünce duymazlıktan gelmeleri.
Sen başka maç mı izledin adama 1 dakika da 2 sarı kart gösterdi oyundan attı.hakem tetikçi neyi konuşuyorsun hala..

Rize de masum değil. Aldatmadan sarı, 2-0 öndeyken o penaltı, kırmızı, “fuck off” muhabbeti falan hiç masum gelmiyor bana. Yalnız şike yaptıkları maçı bile hakem desteği ile kazanıyorlar.

Bu örgütle mücadele edecek bir yönetim gücümüz yok maalesef. Futbol gücümüz de çok zorlanıyor. En azından doğru düzgün transfer yapıp olayı sahadakilere bırakabilseler, o da yok. Bu sene şampiyonluk çok çok daha zor olacak. Allah yardımcımız olsun.
Oyle penalti mi olur? Her mac oluyor, hic penalti vermiyorlar boylesine. VAR hakeminin bok yemesi.

Rizesporun hakkı yendi diye çıkıp konusacak mısın İbrahim Hacıosmanoğlu?

Geri
Üst Alt