Kırmızı ağır karar.adamı kötü niyetle attıGhezzal gibi karaktersizler bu ligden para kazanmamalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kırmızı ağır karar.adamı kötü niyetle attıGhezzal gibi karaktersizler bu ligden para kazanmamalı
Sarı kartı varsa ve üstüne bu lafı ettiyse atması normal. Normal olmayan mhk gibiler bunların karısına bacısına suratına bakarak sövünce duymazlıktan gelmeleri.Kırmızı ağır karar.adamı kötü niyetle attı
Evet ilk yarinin sonunda penalti uydurdu, VAR'dan hakem penalti verdi ve faulu (olmayan faul) yapan oyuncuya da 2. sari karttan kirmizi verdi.Maçı hiç izlemedim,başlıkta da yoktum.var hakemi mi içine etti maçın?uzatmalar niye bu kadar çok verildi?
Ali koc tum ulkenin gecimini sagliyor tek basinaLigin 1. Yarisini 1-2 lerle gectiler. Ikinci yarisini da 2-3 lerle mi gececekler?
Fcuk offu sosyal medyada demiş sanki çıkarken küfür yok ağır çıkıyor diye kırmızı vermiş deniyorSarı kartı varsa ve üstüne bu lafı ettiyse atması normal. Normal olmayan mhk gibiler bunların karısına bacısına suratına bakarak sövünce duymazlıktan gelmeleri.
Sen başka maç mı izledin adama 1 dakika da 2 sarı kart gösterdi oyundan attı.hakem tetikçi neyi konuşuyorsun hala..Sarı kartı varsa ve üstüne bu lafı ettiyse atması normal. Normal olmayan mhk gibiler bunların karısına bacısına suratına bakarak sövünce duymazlıktan gelmeleri.
Oyle penalti mi olur? Her mac oluyor, hic penalti vermiyorlar boylesine. VAR hakeminin bok yemesi.Rize de masum değil. Aldatmadan sarı, 2-0 öndeyken o penaltı, kırmızı, “fuck off” muhabbeti falan hiç masum gelmiyor bana. Yalnız şike yaptıkları maçı bile hakem desteği ile kazanıyorlar.
Bu örgütle mücadele edecek bir yönetim gücümüz yok maalesef. Futbol gücümüz de çok zorlanıyor. En azından doğru düzgün transfer yapıp olayı sahadakilere bırakabilseler, o da yok. Bu sene şampiyonluk çok çok daha zor olacak. Allah yardımcımız olsun.
Bunun karşılığı direkt kırmızıdırSarı kartı varsa ve üstüne bu lafı ettiyse atması normal. Normal olmayan mhk gibiler bunların karısına bacısına suratına bakarak sövünce duymazlıktan gelmeleri.