Savaş Akman
10 Numara!
- 26 Ocak 2013
- 16.596
- 3.590
- 1.198
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İngilterede oynayan adama ingilizcce bilmiyor fuck off nedir nerden bilsin demediler mi geçen senelerdeFbliler Soldado fk off yüzünden kirmizi yediginde heryerde aglamiyormuydu? PL'de küfür sayilmiyor diye falan. Simdi kirmizi karti savunuyorlardir herhalde,
En şaibeli maç olduğuna katılıyorum ancak bu ligdeki aptallar türkçe bilmiyor ki ingilizce bilsin.Fenerli bir oyuncu ghezzalin yedigi kırmızıyı yemezdi.hakem fener kazansin diye bunu uydurdu.ilk sarıda da haksız.Ghezzalin kırmızısı haksız,penaltı haksız,ilk kırmızı haksız...benim son yıllarda izlediğim en şaibeli maç .
......................................................................................
Penaltının öncesi mi bu?O sarı kartı vermesinin sebebi, var karışmasın diye. Ben böyle gördüm, böyle yorumladım demek için. Eğer kart vermemiş olsaydı, var tarafından çağrılacaktı. Kocaman ekranda da kırmızıyı göremezsen, kör derler adamı.
Planlı şeyler bunlar.
Benim dediğim r ile başlıo2.cisi yalakalıktan köşeyi dönmüş çakma zengin. Çıbanın başı belli