SL 24/25 H:22 | Fenerbahçe 3-2 Rizespor | MS | 2 Şubat

Fbliler Soldado fk off yüzünden kirmizi yediginde heryerde aglamiyormuydu? PL'de küfür sayilmiyor diye falan. Simdi kirmizi karti savunuyorlardir herhalde,
İngilterede oynayan adama ingilizcce bilmiyor fuck off nedir nerden bilsin demediler mi geçen senelerde

......................................................................................

Yok mu kardeşim hakkimizi vatandaş olarak arayabilecegimiz uluslarasi bir mecra? Parasi neyse ben başvuru yapacağım yeter ki yolu gösterin

Fenerli bir oyuncu ghezzalin yedigi kırmızıyı yemezdi.hakem fener kazansin diye bunu uydurdu.ilk sarıda da haksız.Ghezzalin kırmızısı haksız,penaltı haksız,ilk kırmızı haksız...benim son yıllarda izlediğim en şaibeli maç .
En şaibeli maç olduğuna katılıyorum ancak bu ligdeki aptallar türkçe bilmiyor ki ingilizce bilsin.

Acun'un maaşlısı da objektif kisvesinden çıkmış ligin ikinci yarısında. Pozisyona penaltı dediği gibi, her zaman sevdiği o "VAR karışamaz" yorumunu yapmamış, top oyunda mı değil mi yorumlamamış bile... Sadece Türk hakemlerinin bu pozisyonlarda standardı yok demiş geçmiş galiba...

Döndüm geldim maç sonu mu ne söyledim saha içindeki hakem de değişsin gelin orada da yabancı gelsin işinin ayarlamasını yapan şerefsizler var.

Hem kendi maçlarında şike yaptırdılar hemde yabancı orta hakem konusunu ortaya açtılar.

Bunlar bildiğin terör örgütü hareketleri

......................................................................................

O sarı kartı vermesinin sebebi, var karışmasın diye. Ben böyle gördüm, böyle yorumladım demek için. Eğer kart vermemiş olsaydı, var tarafından çağrılacaktı. Kocaman ekranda da kırmızıyı göremezsen, kör derler adamı.

Planlı şeyler bunlar.

Ben artık pes ediyorum. Yaşım 40'a dayandı. Ben son 4 yıldır Türk futbolundaki gibi bir rezillik daha önce hiç görmedim. Artık kalp çarpıntılarım başladı sinirden. Elimizden bir şey gelmiyor.

Malum camia saha dışında çok güçlü. Az önce beinsports'u aradım. 1 yıllık peşinde ödediğim aboneliği iptal ettirdim. Sebebinide bağıra bağıra oradaki kişiye anlattım. Türk futbolu maceram bugün itibariyle bitti.

NOT: Seni çok seviyorum Galatasaray. Keşke başka ülkede, başka bir coğrafyada birlikte olabilseydik seninle... Bu b.k çukuru coğrafyada ışıl ışıl parlayan tek varlığımsın.

O sarı kartı vermesinin sebebi, var karışmasın diye. Ben böyle gördüm, böyle yorumladım demek için. Eğer kart vermemiş olsaydı, var tarafından çağrılacaktı. Kocaman ekranda da kırmızıyı göremezsen, kör derler adamı.

Planlı şeyler bunlar.
Penaltının öncesi mi bu?

Geri
Üst Alt