- 17 Eylül 2018
- 20.484
- 23.389
- 1.983
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenerden cacık olmaz önceki maçlarda da söylüyordum oynadıkları futbol leş ötesi ve ön tarafları iyice statik hale geldi.Geçen sene icerde pendik,kasimpasa.bu sene icerde sivas,rize....ne farki var abi? her sene ayni.cokta büyütmeyin.konya deplasmani diyeceksin,jesus dönemi ankaragucu,alanya,basaksehir,antalya,umraniye deplasmani da var @Umut Işık bak kaç maç var umut 2023den çok takılma
Doğrudan yemişBu gezzal çift sarıdan mı gördü direkt mi maçkolik ve transfermarkt 2. sarıdan diyor @Oral Sevmez
herif küfür etti diyolarda ben videolarda küfür göremiyorum ,gerçekten küfür ettiyse bas kırmızıyı zatenCezayirli kişi maçı satmış bulunmaktadır. Kimse bir şey anlatmasın
romayı bu 3lü sevdası yakmıştı o dönem romayı takip ediyordum takımı birden bire 3lü oynatmaya baslaı yine birsürü oyuncu aldırarak ama sonra her mac gol yemeye basladıBu jose kazanıyor diye bizim maça da bu dizilişle çıkar kesin
Jesus dönemi daha iyiydiler bu konuda bence şimdi çok amatör kalıyorlar rize 10 kişi kalmasa çok net 3ü 4ü bulurduromayı bu 3lü sevdası yakmıştı o dönem romayı takip ediyordum takımı birden bire 3lü oynatmaya baslaı yine birsürü oyuncu aldırarak ama sonra her mac gol yemeye basladı
sonra bir macta 4 yediler sonrasında taraftarlar inanılmaz tepki koymaya basladı
bu 3lüde ısrar ettikce bencede her macta gol yiyecek paf takımları bile gol atacak
Bein denen şerefsiz açı vermiyor ki doğru değerlendirelim.herif küfür etti diyolarda ben videolarda küfür göremiyorum ,gerçekten küfür ettiyse bas kırmızıyı zaten
orada eksık kalmasa rize direnirdi eminim
Kendisinin f off dedim diye açıklaması var. Her maç olan şey böyle her topçuyu atsan sahada oyuncu kalmaz.herif küfür etti diyolarda ben videolarda küfür göremiyorum ,gerçekten küfür ettiyse bas kırmızıyı zaten
Kendi açıklamış hesabından. F.off dedim ve atıldım diye. Direkt kırmızı yemiş bu arada.herif küfür etti diyolarda ben videolarda küfür göremiyorum ,gerçekten küfür ettiyse bas kırmızıyı zaten
sosyal medyada gördümde onu mac sırasındamı demiş sonramı yazmış anlasılmadıKendi açıklamış hesabından. F.off dedim ve atıldım diye. Direkt kırmızı yemiş bu arada.
Yalnız yerdeki sakat adama hakemin kalkmıyor diye sarı çıkartması bildiğin oyuncuyu provoke etmek.
Abi onun standardı yok. Bir maçta en az 10 kez f off deniyordur hakeme. Hangi birini atacaksın. Adam efendi gibi çıkıyor işte. Bunda art niyet arıyorum.sosyal medyada gördümde onu mac sırasındamı demiş sonramı yazmış anlasılmadı
ama dedigm gibi küfür olayına taviz asla verilmemeli küfür edeni atacaksın
ama genelde küfürden yabancı oyuncular atılıyor
yerli oyunculara dokunulmuyor
standar yokta hakem yanındayken ve hakem senın takımınla ugrasırken o küfürü etmeyeceksın ben ozaman oyuncyyada kızarımAbi onun standardı yok. Bir maçta en az 10 kez f off deniyordur hakeme. Hangi birini atacaksın. Adam efendi gibi çıkıyor işte. Bunda art niyet arıyorum.