Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.666
- 29.108
- 2.993
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen eminmisin Galatasarayli olduğuna. Ghezzalin kırmızısı tam bir tetikçi hakem işi sen hala Ghezzal küfretti diyorsun..Hakem rizenin 9 kişi kalmasını istedi ve kırmızı gösterdi.. Bu siparişle gelen bir kart.Ghezzalin maçtan sonra kramponunun ne halde olduğunu gördün mü?Yanlış yerden bakıyorsun. Hakemi savunduğumu nereden çıkarttın. Sadece şunu diyorum eger sarı kartın varsa ve küfür edersen atılırsın. Suçun yarısı Ghezzal de, gamsız biri olmasa en azından ikinci sarıyı yemezdi.
2 kırmızı 2 penaltı verirler yenerler bizi.Hemen şimdi çaça ve lemina, samiyende gömeriz şunları
O maçı öyle bitirtmeyiz.2 kırmızı 2 penaltı verirler yenerler bizi.
Adam çıkarken fuck off dedim diyor.Sen eminmisin Galatasarayli olduğuna. Ghezzalin kırmızısı tam bir tetikçi hakem işi sen hala Ghezzal küfretti diyorsun..Hakem rizenin 9 kişi kalmasını istedi ve kırmızı gösterdi.. Bu siparişle gelen bir kart.Ghezzalin maçtan sonra kramponunun ne halde olduğunu gördün mü?
Ya fuck off kim kırmızı gösteriyor.2 tane arka arkaya fenerli oyuncuya sarı gosterip 9 kişi bırakabilirmiydi,bırakın Allah aşkına hakem tetikçi işte.. Kırmızıyla alakası yok..Adam çıkarken fuck off dedim diyor.
Fuck off dedi diye direkt kırmızı gören var ligde.Ya fuck off kim kırmızı gösteriyor.2 tane arka arkaya fenerli oyuncuya sarı gosterip 9 kişi bırakabilirmiydi,bırakın Allah aşkına hakem tetikçi işte.. Kırmızıyla alakası yok..