Sümer Muhsin
Parçalı Üye
- 4 Ağustos 2019
- 3.074
- 3.267
- 1.148
penaltida nesyri itmiyor mu abi olowoyin’i adamin ustune? buna deginmediler mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşte o mallık oluyor. Olavoyin in sarılması gibi. Ağır mallık.standar yokta hakem yanındayken ve hakem senın takımınla ugrasırken o küfürü etmeyeceksın ben ozaman oyuncyyada kızarım
gecen yıl mal fred de hakemin yanında fcuk off demiş yemişti kırmızıyı
zaten dedigm gibi genelde yabancı oyuncular yiyiyor küfürden
Hayır önce sarıçift sarı aynı anda verdi kartları
Yahu gezzal haksız atılmış haklı atılmış hiçbir önemi yok.Adam rizenin anasını bellemiş..sahadakilerde efor sarfediyor görüyor herşeyi..Adam fuck ofda der başka birşeyde yapar.O namussuz katıksız evladı kafaya koymuş verecek maç şikeci namussuzlara..Geçen yıl kayseri maçında fred fuck off dedidig için kırmızı yemişti eğer bugün rasidde dediyse gercekteb
Başakşehir maçını da hile hurda ile kazandılar. Maç boyunca insanları zıvanadan çıkarıp sövüp sayıp geriyorlar. Başakşehir'in siyahi stoperi çıldırıp hafif bir kafa atmıştı en sonunda. Bunlarda zerre ahlak yok. Yedek kulübesinden bileYahu gezzal haksız atılmış haklı atılmış hiçbir önemi yok.Adam rizenin anasını bellemiş..sahadakilerde efor sarfediyor görüyor herşeyi..Adam fuck ofda der başka birşeyde yapar.O namussuz katıksız evladı kafaya koymuş verecek maç şikeci namussuzlara..
Birde şöyle bir düşünce var..Neymiş bunları ramsparkda eze eze yenmeyende ne olsun.Bu ları sahaya gömmek lazım falan..tamam tabiki bunları eze eze yenmek isterizde
Arkadaş ben şampiyon olmak için neden içerde dışarıda eze eze yenmek zorunda kalıyorum.ikötüler eyvallahda it gibi kapanacaklar bizim maçta o maçın havasıda başka olacak.
var konuşmalarını acayip merak ediyorum.penaltıyı bi daha izledim de harbi skandal, tamam herif başta kolunu koymuş ama herkes koyuyor, skrinar birden koşmaya başlayınca 1 sn içinde kolunu kaçıramaz ki herif. ne tutmuş ne de sarılmış. kolunu kaçırabildiği anda da sahtekariar yere atlamış. dünyanın en rezil penaltılarından biri. bi de ağır çekim falan oynatıyolar sanki saniyelerce tutmuş gibi. halbuki top oyuna girmeden kolunu koymuş skiar harekete başlayınca da doğal olarak o momentumla herifle birlikte gitmiş 1-1.5 metre. bedavadan maç kazandı ibneler. yabancı var hakeminin de şunu izleyip hakemi çağırması çok acayip. normalde kelrabat için çağıracak ve fbyi 10 kişi bırakacak akabinde de göbek atacaktık.
Merak etmene gerek yok kesip yayinlarlarvar konuşmalarını acayip merak ediyorum.
Yabanci var bile olsa fb iyice madara olsun diye kirmizi için çağırmaz reis.fazla iyi niyetlisiniz.burak pakkan ve vardaki ayarlanmış ama bilhassa burak pakkanpenaltıyı bi daha izledim de harbi skandal, tamam herif başta kolunu koymuş ama herkes koyuyor, skrinar birden koşmaya başlayınca 1 sn içinde kolunu kaçıramaz ki herif. ne tutmuş ne de sarılmış. kolunu kaçırabildiği anda da sahtekariar yere atlamış. dünyanın en rezil penaltılarından biri. bi de ağır çekim falan oynatıyolar sanki saniyelerce tutmuş gibi. halbuki top oyuna girmeden kolunu koymuş skiar harekete başlayınca da doğal olarak o momentumla herifle birlikte gitmiş 1-1.5 metre. bedavadan maç kazandı ibneler. yabancı var hakeminin de şunu izleyip hakemi çağırması çok acayip. normalde kelrabat için çağıracak ve fbyi 10 kişi bırakacak akabinde de göbek atacaktık.
Ben 1 tane yazıklar olsun diyen fenerli görmedim hepsi doğru karardı işinize gelmiyor diyorlarEn fanatik fenerlilerin bile yaziklar olsun dedigi bir maca sahit olduk
Bazi utanmazlarin bisey olmadi demesine bakmayin
Ayrıca 10. dakkada bize bi kırmızı çıkarsa ne olacak. Hakem hatası bile kabul etmiyorlar baksana.Yahu gezzal haksız atılmış haklı atılmış hiçbir önemi yok.Adam rizenin anasını bellemiş..sahadakilerde efor sarfediyor görüyor herşeyi..Adam fuck ofda der başka birşeyde yapar.O namussuz katıksız evladı kafaya koymuş verecek maç şikeci namussuzlara..
Birde şöyle bir düşünce var..Neymiş bunları ramsparkda eze eze yenmeyende ne olsun.Bu ları sahaya gömmek lazım falan..tamam tabiki bunları eze eze yenmek isterizde
Arkadaş ben şampiyon olmak için neden içerde dışarıda eze eze yenmek zorunda kalıyorum.ikötüler eyvallahda it gibi kapanacaklar bizim maçta o maçın havasıda başka olacak.