Sedat Ceylan
Parçalı Üye
- 7 Kasım 2009
- 4.051
- 1.125
- 2.223
Cogu macta fenerli hakem kadir saglam var. Bugun antep macimizin hakemi kim acaba…
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belçikalının hesaplarının şıkırdadığı o kadar netki! O pozisyondaki penaltıya İtalyan, Alman hakem falan götüyle güler. Bu penaltıysa her maçta 10 penaltı olması lazım. Fbyi 10 kişi bırakmamak için penaltıyı verip Rize’yi 10 kişi bıraktılar. Yok trio öyle demiş böyle demiş; trio zaten mamasını çoktan almış.penaltıyı bi daha izledim de harbi skandal, tamam herif başta kolunu koymuş ama herkes koyuyor, skrinar birden koşmaya başlayınca 1 sn içinde kolunu kaçıramaz ki herif. ne tutmuş ne de sarılmış. kolunu kaçırabildiği anda da sahtekariar yere atlamış. dünyanın en rezil penaltılarından biri. bi de ağır çekim falan oynatıyolar sanki saniyelerce tutmuş gibi. halbuki top oyuna girmeden kolunu koymuş skiar harekete başlayınca da doğal olarak o momentumla herifle birlikte gitmiş 1-1.5 metre. bedavadan maç kazandı ibneler. yabancı var hakeminin de şunu izleyip hakemi çağırması çok acayip. normalde kelrabat için çağıracak ve fbyi 10 kişi bırakacak akabinde de göbek atacaktık.
Mesele bu da değilki üstat. 2-0 olduğu anda hakem zaten maçı fenere nasıl verebilirim diye düşünmeye başladı. Sahada o kadar belli oluyorki. Bir şey olsa da çalsam diye bekliyor. Kırmızı kart için penaltı için. 2-0 dan sonra fenerin penaltı kullanmayacağını, Rizenin eksilmeyeceğini bilmeyen var mıydı? Dzekoyu atabilir miydi o anda Ghezzalı attığı gibi adam oyundan çıkacakken atıyor ya karaktersiz.Geçen yıl kayseri maçında fred fuck off dedidig için kırmızı yemişti eğer bugün rasidde dediyse gercekteb
Ben ilk kartı doğru mu dedim. Kardeş senin ciddi desteğe ihtiyacın var, kendi uydurduğun şeyleri ben söylemişim gibi yazıp duruyorsun. Akşamdan beri işler peşindesinHala saçmalıyorsun,ghezzalin kartı haksız bu bariz belli hala küfretti falan diye saçmalıyorsun. İlk sarısı da haksız ikinci sarısı da haksız.ahmet çakar bile hakem tetikçi ghezzalin kırmızıda ugandada bile kırmızı değil diyor.Sen sözde Galatasaraylı ghezzal küfretti hakketti kırmızıyı diyorsun.
Amrabat adamın ayağını kıracak ona kırmızı yok ,sen burada ghezzalin kırmızısı haklı diyorsun sonra bir de utanmadan GSLiyim diyorsun.hakem fenerli bir oyuncuya ustuste 2 sarı gösterip oyundan atabilirmiydi? bırak küfretmeyi amrabat hakemin anasını s... Bu maçta fenerli oyuncuya kırmızı gösteremezdi.soyleyeceklerim bu kadar.
Bak işine muhatap olma,ghezzalin hareketi kırmızı falan değil diyoruz.Ghezzal kufretmis kırmızı yemiş falan neyi hala savunuyorsun arkadaş.daha ghezzalin ustuste 2 sarı gördüğünü bile bilmiyorsun.Ben ilk kartı doğru mu dedim. Kardeş senin ciddi desteğe ihtiyacın var, kendi uydurduğun şeyleri ben söylemişim gibi yazıp duruyorsun. Akşamdan beri işler peşindesin
Sen benden alıntıladın, işine bakıp atlamayacaksın her mesaja. Başkalarının da nasıl Galatasaraylı olduğunu sorgulayacak değilsin.laflar edip cevabını alınca böyle kendini bozarsın.Bak işine muhatap olma,ghezzalin hareketi kırmızı falan değil diyoruz bunu anlamayacak kadar neden zeka yoksunusun.Ghezzal kufretmis kırmızı yemiş falan neyi hala savunuyorsun zekası kıt arkadaş.daha ghezzalin ustuste 2 sarı gördüğünü bile bilmiyorsun.
Bunların en aşağılık yanı da daha yeni gelen adama ilk söyledikleri kendini yere atarsa penaltı çalınacağı. Adam da şaşırmıştır hakikaten çalındığına..
Ben maci izlememiştim,özete baktim.olojiowin zaten firsat bekleyen yabanci var ve orta hakeme oyuncuya sarılarak firsat vermiş.ghezall sariyi yemis,hakem önüne dönmüş.hala arkasina dönüp söyleniyor ghezall,küfür etmiş olabilir.Arkadaslar kendinizi bosuna strese sokuyorsunuz, FB bizim maca kadar puan kaybetmeyecek buna izin verilmeyecek. Bize karsi da olabildigi kadar objektif hakemlik yapacaklar ve amac ligi canli tutmak puan farkini kapanabilir rakamlarda tutmak ki millet izlesin.
Ayrica, Rizespor camiasi masum falan degil, 20 senedir 1 kez puan aldiklari rakibe karsi birakmak istedikleri izlenim belli. Ortada birsey yokken ekibin 2-1 önde 77. dakika'da cikarken neden kufuru risk edersin mesela? Zaten sari almissin ve biliyorsun atilacagini.
Senaryo devam ediyor ve bizim odaklanmamiz gereken noka saha ya da medya degil, arka planda az serefli kalmis adalet ve polis yetkilileri ile bu sezonu takip etmek, inceletmek. Sezonun masum olmadigini herkes zaten fark edeli aylar oldu.
Arkadaslar kendinizi bosuna strese sokuyorsunuz, FB bizim maca kadar puan kaybetmeyecek buna izin verilmeyecek. Bize karsi da olabildigi kadar objektif hakemlik yapacaklar ve amac ligi canli tutmak puan farkini kapanabilir rakamlarda tutmak ki millet izlesin.
o kadar ümitlenmiştim ki o pozisyondaYalniz herifler 9-11 oyunda gol yiyordu az kalsin mithat’tan