⚽ SL 24/25 H:22 | Gaziantep FK 0-1 Galatasaray | MS | 3 Şubat

Hayvanlar gibi zor maç yaw. Off.

Yarın şerefsizlerin maçı bir bitsin, sonuç ne olursa olsun vakit kaybetmeden Selçuk İnan - Galatasaray ilişkisinden ötürü iftira muhabbetleri başlayacak. Fakat Selçuk hoca da tıpkı Arda'nın yaptığı gibi takımını delikanlıca oynatacak ve puan alması da olası.

Ama gidip FB'ye çelme takmazsan bozuşuruz Xelcuk hoca.

eyvah eyvah...ufaktan fikstür tokadı geliyor

nasıl ayakta kalacak takım anormal merak ediyorum.

o top 8 gelmek zorunda

Hayvanlar gibi zor maç yaw. Off.

Kasimpasa ve rigas beraberligi sonrasi yine tek gollü bir galibiyet almistik alanya’ya karsi ve daha sonra antalya deplasmaninda rahat kazanmistik mental olarak takim rahatladigi icin

Yine ayni sekilde yoruldugumuz bir sürec oldu hatay ve kiev maclari

Bugun ise tek gollü galibiyet geldi

Bu yüzden yine antalya deplasmaninda oldugu gibi kazaniriz diye düsünüyorum

Yarın şerefsizlerin maçı bir bitsin, sonuç ne olursa olsun vakit kaybetmeden Selçuk İnan - Galatasaray ilişkisinden ötürü iftira muhabbetleri başlayacak. Fakat Selçuk hoca da tıpkı Arda'nın yaptığı gibi takımını delikanlıca oynatacak ve puan alması da olası.

Ama gidip FB'ye çelme takmazsan bozuşuruz Xelcuk hoca.
Keşke Selçuk hocam bize bile isteye yatsa ve Fb'ye kuduz köpek gibi oynatsa.

Kasimpasa ve rigas beraberligi sonrasi yine tek gollü bir galibiyet almistik alanya’ya karsi ve daha sonra antalya deplasmaninda rahat kazanmistik mental olarak takim rahatladigi icin

Yine ayni sekilde yoruldugumuz bir sürec oldu hatay ve kiev maclari

Bugun ise tek gollü galibiyet geldi

Bu yüzden yine antalya deplasmaninda oldugu gibi kazaniriz diye düsünüyorum
Bahsettigin Alanya macindan sonra milli araya girmistik

Antalya‘yi da dinlendigimiz icin rahat gecmistik

Takim cok yorgun ve fiziksel acidan bitik, Ajax maci final niteliginde olacagi icin üstüne orda da cok yipranacagiz

O yüzden bu mac buram buram puan kaybi kokuyor maalesef

Bu maçı Fb içerde Rizeyi farklı yenip farkı 3'e indirdikten sonra oynayacak olmamız çok kötü

Kasımpaşa ve Hatay maçları bize Gaziantep ve Rize'de 6 puanı zorunlu kılıyor. Konyaspor maçı performansıyla ligde hiç bir deplasmanda kazanamayız. Hücum anlamında çökmüş durumdayız, taze kanlar şart.

Son düzenleme:
Koyam Ajax maçına.
Şu maçı alamazsak şamp gider.

Sampiyon olana kadar her maci kazanmak zorundayiz.

stres olacak bizim üstümüzde - en azından medya ve taraftarda - çünkü fener beleş rize maçı 1 gün önce.

3 puan farkla bu deplasmana çıkacağız .

kemerlerimizi bağlayalım, ligin ilk final maçı bu.

Hatay kaybını telafi edebileceğimiz ilk maçımız olacak. Takımın Ajax maçı sonrası konsantrasyonu nasıl olur bilmiyorum ama bu maç en az Fenerbahçe derbisi kadar önemli bir maç eğer kırılırsak üst üste 2 deplasmanda işler sarpa sarar.
Deplasmanda alacağımız her galibiyet bizi şampiyonluğa 2 adım yaklaştırır çünkü içeride çerez maçlarımız var.

Ajax ve Antep'i yeneceğiz hiç karamsar olmaya gerek yok. Galatasaray bu tarz daha zor gözüken maçlarda her zaman farkını ortaya koymuştur. Hem play-off oynamayacağız hemde içeride Fener maçına rahat çıkıp o maçta farkı açacağız. Herkes bu takıma güvensin Fener şu berbat futboluyla umutlu olabiliyorsa biz bu takıma çok rahatça güvenmeliyiz.

orta sahada sara-kaan'dan biri oynarsa yeneriz. demirbey-berkan saçmalıklarına girersek o günkü bitiriciliğimize bağlı.

Geri
Üst Alt