- 17 Ağustos 2009
- 44.159
- 33.269
- 3.448
Topu paylaşan oyuncular sahada. Hücumda daha organize işler görebiliriz. Sonuçlandıramazsak Barış girer 2. devre.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zorlamak şart @Uğur İzndiaye igneyle oyanacakmis - salim manav
Yedekleri yok. Torreiranin yedeği yoktu lemina iyi olduYedeksiz yedeksiz adamları soluksuz oynatırsan patlarız tabi. Yunus ve Barış'ın üstündeki yük çok fazla. Sara aynı sorunu yaşadı. Tor, Mertens ve Abdül de düşüşte. Sebebi belli
benim de tüm inancım kırıldı malesef. jelert-sallai kanatları nedir yaw...
sahsen , ozelliikle jelert'i ; bize geldiginden beri ; dogru yayilim ve dogru kurgu da goremedik.malesef.Jelert iyi oynamalı.
Keza Sallai’de.
Artık tutmayan transfer görmek istemiyorum.
Maç sonu otobüsle İstanbul'a dönmezler umarım. Kaos yaşamayalım allahım sen bizi muzaffer kıl.
3-5-2 de oynarsa oynar bir teksahsen , ozelliikle jelert'i ; bize geldiginden beri ; dogru yayilim ve dogru kurgu da goremedik.malesef.
kumasi mevcut. salt jelert ozelinde hoca nin sureci bastan beri iyi yonetemedigi de asikar .
saygi ve selamlar.
gorece elbette. kendisinde dahasi da var da , ben bizi normal bulmadigim dan oyuncuya detayli deginmedim.3-5-2 de oynarsa oynar bir tek
var yedeklerdeBarış kadroda var mı