Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.205
- 25.589
- 2.598
Ligin finali
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Antep Ajax'tan iyi takım mı?Cok yuksek ihtimalle puan kaybı yaşayacağımız bir maç olacaktır. Antep Ajax'tan çok daha iyi takım. Ajax inanılmaz kötü bir takımdı ki onlara bile yenildik. Şu maçtan 3 puan beni çok şaşırtır açıkçası. İçerdek fener maçıyla da fenerin bizi geçmesi beni şaşırtmaz.
cidden bu pesimistlik çok baydı sanki 2010 barcelona ile oynayacazAntep Ajax'tan iyi takım mı?
Antep Ajax'tan iyi takım mı?
Antep'e puan kaybedebiliriz, hatta yenilebiliriz de. Konu o değil.cidden bu pesimistlik çok baydı sanki 2010 barcelona ile oynayacaz
Ajax ve Antep'in birbirleri ile karşılacağı o paralel evreni bulabilirsek, o zaman sonucu belki öğrenebiliriz üstat.Şu Ajax’ı kesin yenerdi.
Rigas boşuna yenmemiş zaten.
Valla ben izlediğime gördüğüme bakarım.Antep benim bugün ilediğim Ajaxdan iyi takım. O farioli denen malı yakında kovarlar. Top falan oynadıkları yok biz verdik maçı. Antep maçını da burda beraber izleriz baarın kim daha iyi...Antep Ajax'tan iyi takım mı?
Ne alakası var ya?Valla ben izlediğime gördüğüme bakarım.Antep benim bugün ilediğim Ajaxdan iyi takım. O farioli denen malı yakında kovarlar. Top falan oynadıkları yok biz verdik maçı. Antep maçını da burda beraber izleriz baarın kim daha iyi...