⚽ SL 24/25 H:22 | Gaziantep FK 0-1 Galatasaray | MS | 3 Şubat

ve bir anda 3lüye dönüş ama hangi moral motivasyonla

puan kaybında sezon biter beyler. mental olarak ordan sekemeyebilir takım ve taraftar.

hem kazanıp , hem sarı kartları temizlemek gerekmekte.

kolay gelsin.

takımımız 3-4 tane karşı karşıya pozisyonda abuk vuruşlar yaparak kendini affettirecektir

Antebin on taraf full zenci, Okan Hoca tırnaklarını yiyebilir ciddiye almazsa

Muslera
Sanchez Kaan Abdulkerim
Jelert Torreira Sara Baris
Mertens
Osimhen Ahmed

Zor mac olacak umarim bir sekilde kazaniriz

Ajax'a 4'lu ile oynadigimiz top bunlari yenmek icin yeterli. Ama bizim topcular ne kadar ciddiye alir onu bilemem. Formsuz bir takimimiz var, biraz da sanssiz. Umarim bu mac hem forma donus olur, hem de sanssizligimizi kirariz..

Cok yuksek ihtimalle puan kaybı yaşayacağımız bir maç olacaktır. Antep Ajax'tan çok daha iyi takım. Ajax inanılmaz kötü bir takımdı ki onlara bile yenildik. Şu maçtan 3 puan beni çok şaşırtır açıkçası. İçerdek fener maçıyla da fenerin bizi geçmesi beni şaşırtmaz.

Cok yuksek ihtimalle puan kaybı yaşayacağımız bir maç olacaktır. Antep Ajax'tan çok daha iyi takım. Ajax inanılmaz kötü bir takımdı ki onlara bile yenildik. Şu maçtan 3 puan beni çok şaşırtır açıkçası. İçerdek fener maçıyla da fenerin bizi geçmesi beni şaşırtmaz.
Antep Ajax'tan iyi takım mı?

Yunus ve mertens out, mertens dinlensin yerine ahmed kutucu ve yusuf demir in. Sag bek jelert

Muslera
Kaan Sanchez Abdülkerim
Jelert Torreira Sara Sallai
Mertens Barış
Osimhen

Kadro net bu olmalı.

Antep Ajax'tan iyi takım mı?
Valla ben izlediğime gördüğüme bakarım.Antep benim bugün ilediğim Ajaxdan iyi takım. O farioli denen malı yakında kovarlar. Top falan oynadıkları yok biz verdik maçı. Antep maçını da burda beraber izleriz baarın kim daha iyi...

Valla ben izlediğime gördüğüme bakarım.Antep benim bugün ilediğim Ajaxdan iyi takım. O farioli denen malı yakında kovarlar. Top falan oynadıkları yok biz verdik maçı. Antep maçını da burda beraber izleriz baarın kim daha iyi...
Ne alakası var ya?
Antep bizi yenebilir gayet. Puan da alabilir.
Bu onların Ajax'tan daha iyi bir takım olduğunu mu gösterir?
Futbol direkt böyle korelasyon kurulabilen bir spor değil.
Bin tane değişkene bağlı.
O zaman biz Tottenham'ı yendik. Tottenham City'i 4'ledi. Biz de City'den iyiyiz. :)

Avrupada sacma puanlar kaybetmeseydik bügün ajaxa karsi bir hazirlik maci gibi oynardik ama gel.gör ki takim yine extradan yoruldu, ,bu maci kazanmak istiyorsak en az üc gol atmamiz gerekli yoksa net puan kayibi gelir

Geri
Üst Alt