⚽ SL 24/25 H:22 | Gaziantep FK 0-1 Galatasaray | MS | 3 Şubat

Korktugum maclarda genelde puan kaybi yasadik. Bu mactanda cok korkuyorum. Takimin yarisi yok herkes formsuz. Puan kaybedip su ezikleri sevindirmek cok kotu olur.

Bu ne abicim benim sinirlerim tepeme çıkıyor

----------------Muslera-----------------

----Kaan-------Sanchez--------Apo----

Sallai------Torreira----Sara--------Baris

----------------Mertens-----------------

-----------Osimhen-----Kutucu*-------

* = Morata

muslera-abdülkerim-sanchez-kaan-sallai-torreira-sara-barış-mertens-kutucu-osimhen

Biz bu girdaptan daima kazanarak çıktık onlar bir yerde teslim olacak önemli olan bizim kazanmamız lamı cimi başka kurtuluşu yok, biz kazanacağız kardeşim.

3-4-1-2 oynamalıyız ve Osimhen'in yanında Kutucu/Batshuayi/Morata üçlüsünden birisi olmalı. Bence Morata oynamalı ama Okan hoca hiç takımla idmana çıkmadan oynatmaz o yüzden Kutucu veya Bats ile başlayıp Morata ile bitirmeliyiz maçı. Kaan-Berkan bekleri ile bir maç daha olmasın hiç çekilmez cidden.

Bizim takımda ego sıkıntısı fazlasıyla var.Gaziantep Fk'yi yensek bile Adana Demirspor'u yenemeyebiliriz..

Yarın bütün benliğim ile gözüm osimhen'in üzerinde olucak, nesri denen top görmemiş çuval gol attıkca ben sinirleniyorum çünkü. Penaltı falan yok kardeş gol atacaksın, ayağınla mı atarsın kafanla mı bilmem ama atacaksın

Geri
Üst Alt