Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 26.806
- 13.782
- 1.498
Apo yedeğe çekilmeli bu takıma çok sağlam stoper gelmeli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de ondan sordum. Kural değişiyor, kural değişmese yorum değişiyor ne bok olduğu belli değil hiçbir şeyinHocam o kural 1 milyon kere değiştiği için kimse ne olduğunu bilmiyor. Top eğer kendi adamından geliyorsa penaltı olmuyor diye biliyorum ben.
Daha önce de yazdımDefansın tamamını Apo bozuyor adam akıllı stoper gelsin toparlanır
Tamamen kör dövüşü top oynuyoruz, 11 adamı koymuşlar sahaya ne yaparsanız yapın demişler o kadar açık ve net ki.Maçın kontrolü asla bizde değil.
beklerde kaan ve berkan yerine tercih edilebilir.Elias Kuzeylim benim, şimdiye kadar oynamaması Okan Buruk için eksi. Tamam üst düzey değil ama oynayamayacak bir oyuncu değil idi.
Yok renktaş o kadar da değilKeşke 4 ude bizde olsaydı
Gol ihtiyacı olunca yedekten sokulacak adam. Çift santraforda bağlantı oyunu olmazsa olmaz malesefAhmed zaten hızlı değil idi ki, neden öyle beklenti oluştu? Forvet-Kanat Forvet oyuncusu ne kadar hızlı olması gerekir ise o kadar hızlı işte.
Yalnız şunu da vırgulayalım Jelert ve Sallai beğenmiyoruz ama (bu maç hariç) onlar Yunuz ve Barıştan daha fazla yardım ediyor defansa bu bir gerçek bu yüzden daha az pozisyon verdik. Verdiğimiz pozisyonlar Muslera hatası.Konya maçı ilk yarısı 3 isabetli şut, üstelik içeride, Hatay maçı 1 isabetli şut.
Bu maç 4 isabetli şut üstelik Barış ve Yunus gibi seni ileri taşıyan adamlar yok. Ha bir de 2 maç sonra ilk defa penaltı harici gol attık
Aponun geldiğinden beri topu alıp alıp gitmesi beni çıldırıtıtpr bekmisin orta sahamısın sen adam ver pası işte geç yerinegayet iyi oynuyorduk muslera tüm ritmi bozdu
ardından apokerim hucuma cıkıp cıkıp rakibe attı geri koşturdu bizi
Apo çok kötü stoper geldiğindeki haliyle alakası yok topu alıp gidip kaptırmaları beni çıldırtıyorDaha önce de yazdım
Dünyada yalnızca bizim Über teknik direktörümüz Okan beyfendi
Apo ile 3'lü oynamaya çalışır
Önüne de Yunus koyar al sana rezalet
Aslinda evet ama okan gol atti uzulmesin diye cikarmaz o yuzden mertens diyorumKutucuda pas ve bağlantı hiç yok. Mertens çıkarıp morata alırsak ortasaha tamamen düşer. Kutucu talisca tarzı bir adam