Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 19.872
- 25.882
- 2.893
Bunlar 2-0 yenik durumda olsa da izlemem. Midem kaldırmıyor hakemlerin, rakiplerin girdiği şekilleri.Maç 2-1 olsa izlenir ama 2-0ken izlemek sinirlendirir insanı yav![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunlar 2-0 yenik durumda olsa da izlemem. Midem kaldırmıyor hakemlerin, rakiplerin girdiği şekilleri.Maç 2-1 olsa izlenir ama 2-0ken izlemek sinirlendirir insanı yav![]()
Adamlarda orta açabilen kanat bekleri var bizimkiler maşşallah allah ne verdiyse orta açıyor. Şu kosticin açtığı ortayı bizde açacak kimse yok.Golde organize ataktan geldi zaten, ama burada herkese göre beleş gol.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir halt oynamadilar açikcası 45 fk da alanyadan bahsediyorum fenerde bir sey oynamadi da atıyor onlar bir sekilde her zaman ki gibi onu geçelim.Alanya o kadar kötü takım değil yav oyun rezil de abarttınız iç sahada problem çıkarabilecek bi takım. Ama şuan bi bok görmedik tabi.
Şuan takımda bulunan ve kanat bek oynayacak adamların orta kesme kabiliyetleri yok .Bizden öncede böyleydi şimdide böyle.20 maç yaptık ligde şöyle bir tane orta yapılmadı
Bize gelen orta özürlüsü çıkıyor zaten
iş düşmedi kiskriniar nasil?
Sadece rahat kafa vurabildiği için demiyorum. Pozisyon başladığında kendi yarı sahasında sağ tarafta taç çizgisinin oralardaydı, kısa sürede golü atan adam oldu. Ne olursa olsun gole yakın tehlikeli bir oyuncu.Orada Talisca yerine kim olursa olsun atardı. Alanyalı oyuncular orada Fb'li bir oyuncu yokmuş gibi oynadı resmen. Defans yapmak için çaba falan hiç yoktu.
Rezil bir ilk yarı oynadılar dedim ben de Liboş bey zaten. İyi bitirdiler fener de bişey oynamadı ben de başka bişey söylemedimBir halt oynamadilar açikcası 45 fk da alanyadan bahsediyorum fenerde bir sey oynamadi da atıyor onlar bir sekilde her zaman ki gibi onu geçelim.
alanını çok boşaltıyor önde basmak için - akıllı olan ekstra koşuyla deplase eder onuskriniar nasil?