SL 24/25 H:23 | Alanyaspor 0-2 Fenerbahçe | MS | 9 Şubat

Bu maçtan ekmek çıkmaz

Şunların koşmadan kazandığını gördükçe Kasımpaşa, Hatay, Eyüp maçlarını düşünüp kafayı yiyorum. Fark 12 olmalıydı lanet olsun. Şu topu içeri sokun artık ya

Alanya o kadar kötü takım değil yav oyun rezil de abarttınız iç sahada problem çıkarabilecek bi takım. Ama şuan bi bok görmedik tabi.
Bir halt oynamadilar açikcası 45 fk da alanyadan bahsediyorum fenerde bir sey oynamadi da atıyor onlar bir sekilde her zaman ki gibi onu geçelim.

20 maç yaptık ligde şöyle bir tane orta yapılmadı

Bize gelen orta özürlüsü çıkıyor zaten
Şuan takımda bulunan ve kanat bek oynayacak adamların orta kesme kabiliyetleri yok .Bizden öncede böyleydi şimdide böyle.
Barışı sol kanat bek yapıp sağ kanat bakan adamların doğru bir iş yapmasını beklemek saflık.

heriflerin 2 tane fosil adamı biyonikmidir nedir geldikleri günden beri hiç sakatlanmadılar

Orada Talisca yerine kim olursa olsun atardı. Alanyalı oyuncular orada Fb'li bir oyuncu yokmuş gibi oynadı resmen. Defans yapmak için çaba falan hiç yoktu.
Sadece rahat kafa vurabildiği için demiyorum. Pozisyon başladığında kendi yarı sahasında sağ tarafta taç çizgisinin oralardaydı, kısa sürede golü atan adam oldu. Ne olursa olsun gole yakın tehlikeli bir oyuncu.

Bir halt oynamadilar açikcası 45 fk da alanyadan bahsediyorum fenerde bir sey oynamadi da atıyor onlar bir sekilde her zaman ki gibi onu geçelim.
Rezil bir ilk yarı oynadılar dedim ben de Liboş bey zaten. İyi bitirdiler fener de bişey oynamadı ben de başka bişey söylemedim

5Fenerin tek bir taktiği var kostice topu gönder orta açılsın biri vurur.

8-10 haftadır falan aynı.

Şunu maç açıp izleyen bir insan evladı oyuncularına bunu anlatır, yapılan ortalara kafa vurdurmayın yada topla buluşamasın diye önlem alır.

Almıyorlar abi, fenere karşı çalışmıyor adamlar umurlarında değil.
Aynı adamlar bizim maçta en ince sorunu bulup ordan çalışmayı biliyorlar.
Bunun adı düpedüz ahlaksızlıktır, maç satmadır. Ligin kaderine etki etme çabasıdır.

Geri
Üst Alt