SL 24/25 H:23 | Alanyaspor 0-2 Fenerbahçe | MS | 9 Şubat

okan hoca yine bahaneler üretmezse biz rizeye saplarsak bunlar derbiye moralsiz şekilde gelecekler

Simanski 55 kez istedi kartı, hakem göstermemek için yalvardı garibim😄😄 anlamadığı, Galatasaray maçında oynamak için kartını temizlemeye çalışıyor anlamadın mı gerzek hakem, sonunda verdi ama

şimanski sevk edilecek mi bilerek kart gördüğü için

alanya kasımpaşaya göre bile daha yumuşak takım şunlara karşı rahat galibiyet almalı mr buruk

Bunların maçları yavaş yavaş seyretmeyi bıraktığımdan beri huzurluyum bi derbiler ve Samsun, Göztepe, Eyüp gibi maçlarını izlerim onun harici ara ara bakıyorum mis gibi oluyor tavsiye ederim.

Szmanski umurumda değil de Apo gibi o da tahkime gitmeli kasti sarıdan

kesınlıkle hatta bence iç sahada puan bıracaklar cunku ic sahada bizim gibi çok gerginler kendi paf takımlarına karşı bile ne hallere düşüyorlar
Bir tane şerefi olan teknik direktöre karşı oynasınlar bunları parçalar.
Geçen hafta adamlara ders oldu arkaya sarkan bir oyuncuyu yedek bırakmışlar, bu riski bile almıyorlar

mac sogutma konusunda kesınlıkle cok iyi bu portekiz cingeni bizim takım ve hoca hiç beceremıyor bu yatma sogutma olayını

Adamlar oyuncu degisikligini 4 dk'da yapiyorlar efsane.
Alanya bize karsi ac pirana gibi oynayacak.
FB dinlenip deplasmanda mac aldi, oyle bir lig.

28 dakikadır oyuncu değiştirecekler.

Bunların maçları yavaş yavaş seyretmeyi bıraktığımdan beri huzurluyum bi derbiler ve Samsun, Göztepe, Eyüp gibi maçlarını izlerim onun harici ara ara bakıyorum mis gibi oluyor tavsiye ederim.
Ben hiç bi maclarini izlemiyorum ,baslikta bile değilim cogu zaman ama forumda ceza alıp almamam söz konusu oluyor

Fb maçına 6 puanla çıkarsak işi baya kolaylamış oluruz, şampiyonluk istiyorsak da o maçı vermeyeceğiz. Az deplasmanı sonrası Rize deplasmanı çok zor olacak. Galibiyet zor gibi. 4 puanla çıkarız derbiye.

Lan 5 dakikayı zaten oyuncu değişikliği ile yediler. Neyse az olsun daha iyi.

Geri
Üst Alt