SL 24/25 H:23 | Sivasspor 0-2 Beşiktaş | MS | 8 Şubat

Mert bir an musleralik yaptı da maça heyecan geldi yanda ses olsun diye açık duruyor sadece

Mert gol yemek istedi, Sivas gol atmak istemedi. Hücum acısından işte bu kalitede bir maç

Bu sivasspor ne oynuyor . Ömer erdoğan nerden geldi aklınıza

Sivas cok mu kotu yav
Bitik bjkya gol atamamislar

Kayserinin kazanmasıyla sivasın ateş hattına yaklaşma ihtimali yüzünden sivas yenilsin istiyorum hatay bodrum ve bir diğer febe yalakası düşse fena mı olur

zemin böyle olmalıydı tadım kaçık

1148707-18291080-2560-1440.jpg

Ulan bu sivastan bile 2 gol yedik yav valla büyük başarı

Bu o sivas değil bence, şuan daha berbat oynuyorlar. Hatta hiçbirşey oynamıyorlar
Oyuncular ile hoca arasında sorun mu var acaba? Bjk aslında Sivas'a fırsat sundu ama Sivaslı oyuncular bunu hiç kullanmak istemedi gibi bir şey gerçi iki takımda öyle maçta hücum konusunda en iyi oynayan oyuncu ilk yarıdaki Masuaku idi.

Oyuncular ile hoca arasında sorun mu var acaba? Bjk aslında Sivas'a fırsat sundu ama Sivaslı oyuncular bunu hiç kullanmak istemedi gibi bir şey gerçi iki takımda öyle maçta hücum konusunda en iyi oynayan oyuncu ilk yarıdaki Masuaku idi.
Olabilir. Ömer erdoğan nedir yav ? Umarım küme düşerler

Şu Sivas, Fener maçına potada bizim maçada ölüm kalım şeklinde çıksın çok istiyorum, ciyaklasınlar can acısından bizim maçta.

Manaj inşallah gedsona barışa yaptığını yapar..

hiçbi şey olmasa bile bir şeyler olacak

Geri
Üst Alt