Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 83.373
- 95.698
- 5.263
Bravo komserimBelli olmasın diye attılar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bravo komserimBelli olmasın diye attılar
yalnız önde basma olayını yapmıyorlar ki dzeko girince nesrin koşuyor okadar onun dısında eger oynuyorsa szymanskide koşuyorşu önde bsma işini bize net yapacaklar
Sara'ya yardım gitmezse kabusluk işler izleyebiliriz valla.
AZ maçı gözümün önünden gitmiyor .
basitfener yener + 2.5 üste 20000 tl atıp kötü gün karı demek lazım
valla biz öne geçersek basmaya odaklanacaklaryalnız önde basma olayını yapmıyorlar ki dzeko girince nesrin koşuyor okadar onun dısında eger oynuyorsa szymanskide koşuyor
sabit geride bekleyip kontra arıyorlar
yada daha cok orta acarak pozisyon arıyorlar iceride uzun forvetlerı oldugu icin
press oyunu deneseler keşke aynen bizim gibi ön tarafta adele atan cok oyuncuları olur
biz öne geçersek ve basarlarsa işimize gelir arka tarafları zaten cok kötü bugun kasımpaşanın net 3 pozisyonu varvalla biz öne geçersek basmaya odaklanacaklar
ama 0-0 ken bekleyerek oynayacaklar beklentim var.
basma işinde bizim olmayan ortasaha pas isleri bizi tırmalamaz umarım.
Sara'ya o kadar iş düşüyor ki .
Mumkunse kirmizi kart gormesinler. Rakip 10 kisi kaldi mi biz sacmaliyoruzBenim izlediğim fener hızlı oyuncusu olan takımlara karşı aşırı kötü. Sıradan dengeli daha çok kontrayla kanat ortaları ile iş yapan bir takım. Özel işler yapan pek oyuncusu yok. Biz iyi oynarsak bunlara unutamayacakları bir ders verebiliriz. Defanslarında cok defo var. Bunları kullandığımız anda maçı erkenden koparabiliriz. Birde üstüne kart yerler muhtemelen. İyice tekmeyi koyar geçeriz. Frankowski ve Lemina mu maça hazır olmalı.
Erkenden skoru alırsak görürler renktaş. Dayanamaz bunlar.Mumkunse kirmizi kart gormesinler. Rakip 10 kisi kaldi mi biz sacmaliyoruz
anlarım demem ama 4-1 yeneceğimizi söyleyebilirim.Aramızda en cok futboldsn anlayan kim fener maçı tahmini istiyorum?
3-1 yada 4-1Aramızda en cok futboldsn anlayan kim fener maçı tahmini istiyorum?
kesınlıkle pislik takımlar özellikle kasımpaşa her noktası şaibe ,arda gülerin oldugu yıl yaptıklarını herkes biliyorPasa rize maclari varsa banko 12 puan yazacaksin izlemeyeceksin
Baska takimlar puan alabilir ama bu iki takimi oldursen puan almaz
genelde
Kume dusme hattinada dusmedikleri icin puana ihtiyaclarida olmuyor