SL 24/25 H:24 | Fenerbahçe 3-1 Kasımpaşa | MS | 16 Şubat

Deplasman tribününde klima var mı yav?
Varsa o soğukta körüklemeden bizden değildir, kimse de minnoş edebiyatına girişmesin oraya gelenler de bunların tribünündeki şeref yoksunları olacaktır.
Hatta kontrol edilse deplasman maçlarının hepsine giden organizasyonla karşılaşılacaktır.

fenerin 3 transferi için ne diyorsunuz ?
skriniar - ilk 2 maçta atik dedim, bu maç daha sırttı - bölgesini boşaltmama endişesiyle önde basmıyor , çıkarsa arkası yayla oluyor

diğeri sakatlandı zaten

Talisca - dökülüyor , sadece gelirse vurabilir o kadar.

skriniar - ilk 2 maçta atik dedim, bu maç daha sırttı - bölgesini boşaltmama endişesiyle önde basmıyor , çıkarsa arkası yayla oluyor

diğeri sakatlandı zaten

Talisca - dökülüyor , sadece gelirse vurabilir o kadar.
Carlos ta ağır bir adam ki jacobs gibi o da aşil iptal
Skriniar çok istiyordum ama adam ciddi hantallasmis şaşırdım
Talisca katılıyorum acun kazığı mou isteyerek oynatmıyor
Keske dzeko yerine bizim maçta onu oynatsa

Bizi şaşırtarak farklı sistemke oynadı diyor , bak bakk bakkk okana sinyal bu blöfü yemez inşallah hoca

kesınlıkle pislik takımlar özellikle kasımpaşa her noktası şaibe ,arda gülerin oldugu yıl yaptıklarını herkes biliyor
lakin bu yılda gecen yılda bence yatmadılar özellıkle rize baya baya reaksiyon gösterdi hatta onlarda şaşırdı bence ki hakemi devreye soktular
bugunde biraz atamayana atarlar oldu
fenerin olayı erken gol mou nun aynen bizim hoca gibi tek planı var erken golü yiyince planları dagılıyor kaos futbolu +bireysel yetenege bakıyor
Nasil yatmadilar ya bizim macta 3-0
Maci birakmayip bizi yari sahayi gecirmediler tek kaleye cevirip son saniye golu attilar 2-1 den sonra ne yapti pasa gel ucu ati oynadilar son 10 dakikaya 2-1 girilse hersey farkli olurdu

Kasımpaşa fb'den 3'er 3'er yemeyi sürdürdü, tüm kulvarlarda hiç zorluk çıkarmadan maçları vermeye devam ediyorlar, vallahi ülke tarihinin en büyük şaibesi olabilir bu kasımpaşa fb iş birliği.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gj7VCudXkAA7_B8

Bir tarafta sürekli servis yapan ve bos birakan stoperler, diger tarafta durum ortada!

evet menerbahçe güldük eğlendik ve şu an bu durum bitti artık. çünkü bodrum ve hatay dışında ciddi maçlara çıkacaksın. sivas küme düşmeme mücadelesi veriyor kaybetmemek zorunda. antalya her zaman madik atma ihtimali olan bir takım gücü yeterse. konya kayseri küme hattında zor maçlar olacak. antep deplasman ters gelebilir. eyüp trabzon bjk başak samsun ise diğerlerinden daha zor geçebilir.

rize ve fb maçlarını alırsak fb bu fikstürde takılabilir.

evet menerbahçe güldük eğlendik ve şu an bu durum bitti artık. çünkü bodrum ve hatay dışında ciddi maçlara çıkacaksın. sivas küme düşmeme mücadelesi veriyor kaybetmemek zorunda. antalya her zaman madik atma ihtimali olan bir takım gücü yeterse. konya kayseri küme hattında zor maçlar olacak. antep deplasman ters gelebilir. eyüp trabzon bjk başak samsun ise diğerlerinden daha zor geçebilir.

rize ve fb maçlarını alırsak fb bu fikstürde takılabilir.
2025 yılında oynadığımız maçlardaki görüntü itibariyle, bizim de tam gönül rahatlığıyla 'takılmayız' diyebileceğimiz pek maç yok ama...

Futbolcuların hemen hepsinde bir bezginlik, enerji ve özgüven kaybı, takımca hareket etme yetisinde dağınıklık gözlemliyorum ki bunu bazı yorumcular da açık-örtülü ifade ediyorlar. Umarım en azından kilit oyuncular bir şekilde kendine gelir, yeni katılanlar da beklentileri azami ölçüde karşılar. Yoksa işimiz epey zor.

FB çok iyi futbol oynamasa da hiç olmazsa sahaya daha iyi yayılıyor ve etkili pas zincirleri oluşturabiliyorlar...

Kasımpaşa fb'den 3'er 3'er yemeyi sürdürdü, tüm kulvarlarda hiç zorluk çıkarmadan maçları vermeye devam ediyorlar, vallahi ülke tarihinin en büyük şaibesi olabilir bu kasımpaşa fb iş birliği.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Araştırılsa ne pislikler çıkacak ama bir tane savcı yok şunların üzerine gidecek. Nefretimsin Kasımpaşa başka da bir şey demiyorum, bizimle oynadıkları maçlara şampiyonlar ligi finaline çıkmış gibi oynarlar bunlara kâğıt helva her sene ama her sene yetti artık bu haysiyetsizlik

2025 yılında oynadığımız maçlardaki görüntü itibariyle, bizim de tam gönül rahatlığıyla 'takılmayız' diyebileceğimiz pek maç yok ama...

Futbolcuların hemen hepsinde bir bezginlik, enerji ve özgüven kaybı, takımca hareket etme yetisinde dağınıklık gözlemliyorum ki bunu bazı yorumcular da açık-örtülü ifade ediyorlar. Umarım en azından kilit oyuncular bir şekilde kendine gelir, yeni katılanlar da beklentileri azami ölçüde karşılar. Yoksa işimiz epey zor.

FB çok iyi futbol oynamasa da hiç olmazsa sahaya daha iyi yayılıyor ve etkili pas zincirleri oluşturabiliyorlar...
kesinlikle katılıyorum ama ben zaten şu an gs yerine fb'ye güveniyorum. biz şu iki haftayı kazasız geçersek işler değişebilir.

Dün trio yu izliyorum hakem fred in üst üste 2 tane sarisini atladı dediler,sonra kasimpasali oyuncuya uydurma bir kart verdi ilk yarı dediler ama iyi maç yonettiye bağladılar maç sonunda..Artık fb lehine bu kadar hata yapılsa bile normal geliyor

Fener maçlarını izlemiyorum ama görmeleri gereken kartları görmüyorlar genelde, arada bize de oluyor bu ama fenerde çok fazla.

Hiç gündem de olmuyor bu mevzu.

Fener maçlarını izlemiyorum ama görmeleri gereken kartları görmüyorlar genelde, arada bize de oluyor bu ama fenerde çok fazla.

Hiç gündem de olmuyor bu mevzu.
Daha kötüsü rakip takım oyuncuları açısından geçerli; FB maçlarında hakemler kart göstermek için fırsat kolluyor, bizim maçlarda ise pek çok kez net kartlık hareketleri es geçtiler. Bein Trio, son Antep deplasmanında 4 Antep oyuncusunun net atılması gerektiği konusunda hemfikir oldular mesela.

Geri
Üst Alt