Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.364
- 10.647
- 1.303
Bjk orta sahayı toparlamış gibi inönüde işimiz kolay olmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan giderse benim bir numarali adayim Arda, cünkü 1) yabanci hoca istemiyorum 2) Okan'dan sonra suan ligde en basarili yerli TD Arda'dir.
Bizimle basarili olur olmaz bilemem. Ama suana kadar Eyüpspor'la yaptiklari basarili sayilir ve baska bir hoca kolay kolay tekrarlayamaz.
Alakasız konular. Arda Turan'ı Eyüp performansıyla övüp Okan Buruk'un başka Anadolu takımları ile yaptıklarını küçümsemek. Sonra alakasız konuya girmek.He kanka okan süper aslında kadromuz kötü, 500 mil dolarlık takım versek acayip şeyler yapabilir.
Beni niye etiketledin
Ne zaman geleceği mesele değil, bulunduğu yere göre gayet başarılı işler yapıyor şu ana dek.Adminim tecrübe kazansa ve en azından 2-3 yıl Avrupa'da bir takım çalıştırdıktan sonra gelse daha iyi olmaz mı çünkü gelir gelmez ilk 10 haftada birkaç kötü sonuç alsa direk tahtaya konur.
seba forması giyen ardarahatlamıştır arda
ezelden beri bize sövüyor şeref yoksunları çünkü en güzel dönemlerinin katiliyiz bunlarla yarıştığımız 10 sezonda 8 kere biz şampiyon olduk o giden ikide meşhur semra özal sezonu ve bilong dönemidir .Bunların 3 senelik seriyede biz son verdik anlayacan oturma organı ağrıları çok bizden yanatjklılar bize sövüyor şunlar hakkında olumlu bişey yazmayın keşke küfür serbest olsa
Galatasaray'a karşı hem yazılı hem de sözlü 1 şekilde küfür eden Berke'yi isteyenler de var..tjklılar bize sövüyor şunlar hakkında olumlu bişey yazmayın keşke küfür serbest olsa
adam çocuktum hata yaptım dedi zaten reisGalatasaray'a karşı hem yazılı hem de sözlü 1 şekilde küfür eden Berke'yi isteyenler de var..
2-3 sene önceki küfür ettiği video da var.Daha geçen Maç'ta bizim kulübün ya yedek kulübesine ya da taraftarlara top attı.Daha ne yapacakta istenmeyecekadam çocuktum hata yaptım dedi zaten reis
zaten almıyoruz isteyesende küfür etitğini bilmiyodur heralde ben uğurcan'ı tercih ederdim şahsen ona da çok para isterler2-3 sene önceki küfür ettiği video da var.Daha geçen Maç'ta bizim kulübün ya yedek kulübesine ya da taraftarlara top attı.Daha ne yapacakta istenmeyecek![]()