Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 15.385
- 14.336
- 1.398
Eyüp'ün fikstüre baktımda 5 6 maç rahat üst üste kaybedebililer bu futbolla Kayseri maçındada benzer pozisyonları vermişti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beşiktaş taraftarı kim biraz öne çıkıyorsa ona karşı gelir.Şu an değil aslında o kel gittikten sonra rahmi Koç musluğu kesmiş, benim çok yakın arkadaşım bunların kulüp üyesi oldu bu beygirci başkanları mesafeliymis koclara
Lakin eski 8jk taraftarı fener olsun gs olsun hiç sevmezdi ama bunların kitle feneri böyle masumane görmeleri hiç akıl alir gibi degil
7 tane yabancıları var. Ligin ilk yarısı isimlerini duyurdular 10.luk hedeflenmiş gibi. Onun bunun çöpü olmasa takım kuramayacaklar heralde.Eyup bizden 6 milyona yakın para aldılar transfer yapmamış galiba bu aptallar
Para falan almadılar, oyuncu gönderip transfer de yapmadılar doğru düzgünEyup bizden 6 milyona yakın para aldılar transfer yapmamış galiba bu aptallar
Evet bende ona şaşırdım maddi durumları kötü olduğunu sanmam ama sainz ve Bruno gibi 2 tane skor yapan oyuncuyuda kiralık göndermişler, garip şeyler dönüyor bunlardaPara falan almadılar, oyuncu gönderip transfer de yapmadılar doğru düzgün
Çok yetersiz şu hali yawBunlar hep kötüydü yav. 20 tane biz kaçırdık. Bakmayın fener ve bize karşı sosyal medya bilenmesi yaşadıklarına.
Seba forması giyen yükseleni beşiktaş olan herifin aklı çelişiyor.
Dilediğiniz kadar da övün 2 sene A.madrid antrenmanı gördü diye minyatür simoene zannetmeyi de bırakalım. Ortalama bir td olması en az 3 sene. Uzmanlaşması falan derken 45 yaşında belki iyi bir td olur. Az'nin hocasına bak 40 yaşında herif takıma bir karakter katıyor oyun planını gösteriyor bizde sürekli şov ve gereksiz şişirme var.
önümüzdeki sezon berke 1. kalecimiz olmalı, nasıl emre b döndü berke'nin o kadar fb geçmişi bile yok şöyle videosu da yok