⚽ SL 24/25 H:25 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 24 Şubat

Adamlar kendini yere atmayı taktik yapmış.Birde bizim oyuncuları ağzından düşürmüyor onursuz katıksız evladı acur.
Peki sen bu kozları kullanabiliyormusun.Adamlar yüzsüzlükde sınır tanımıyor.onursuzluğun dibine vuruyor.Senin başındakiler haklı olduğun bir konuda bile elinde kabak gibi kozlar varken konuşamıyor.Öyle hainler var başımızda.
Tabiiki birde medyada var onursuzlar o objektif ayağına takılan çakarlar dobermanlar senin oyuncularını hedef yaparlar.Ama şikecilerin komple takımı atıyor sesleri çıkmıyor.
Ah ulan şu kllüpde yönetici olmak vardı.Bak bakalım şerefsiz namussuzlar nasıl itin gtüne sokuluyor.
Herifler her türlü sahtekarlığı yapıyor da konuşan yok medya satılık olduğu için

Bu maç uçan kaçan fenerden 1,5 puan aldık.

Mutlu değilim ama asla da üzülmedim.

Yenemiyorsan yenilme

Kesinlikle. Sahada ne katkı verdiğini anlayamadığımız biri oldu çıktı. Sara mı yoksa Torreira mı daha kötü artık çözmek zorlaşıyor. İkisi birden yerlerde sürünüyor resmen.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Torreria bu sene baya düştü.Sarada abartılıyor.
Ondan sonra neden uzun top oynuyorsun diye okana kızılıyor.Yahu okana kızacaksan sistemine ve oyun anlayışına göre oyuncu aldırmadığı içinn kızılmalı.Rezalet oyuncu seçimleri var.Transferde başarı yüzdesi yüzde 20 falan.
Bizdeki orta saha sırtı dönük top almaya korkuyor.Öne doğru gitmeye korkuyor.Çok normal çünkü o özellikleri yok.Kanatlar zaten Allah emanet.Giden top geri dönüyor.Ondan sonra neden uzun top atıyoruz deniliyor.

madem bu kadar kaybetmemeye odaklı oynayabiliyoruz, savunma yapmayı ön plana alabiliyoruz,

AZ MAÇLARINDA, ÖZELLİKLE İLK AZ MAÇINDA NEDEN BUNU YAPMADIK YAW!

hatta

2-0 öne geçilen ve 2-2 biten RFS
3-1 öne geçilen ve 3-3 biten Kiev

maçları da dahil!

madem bu kadar kaybetmemeye odaklı oynayabiliyoruz, savunma yapmayı ön plana alabiliyoruz,

AZ MAÇLARINDA, ÖZELLİKLE İLK AZ MAÇINDA NEDEN BUNU YAPMADIK YAW!

hatta

2-0 öne geçilen ve 2-2 biten RFS
3-1 öne geçilen ve 3-3 biten Kiev

maçları da dahil!
valla açık konuşmak gerekirse mosmorinho korkmasaydı kazanırdı bu maçı onların sayesinde 1 puanı aldık.
konya maçında konya gruptan çıkmayı garantilemeseydi yüklenselerdi onlar da atardı.

gol yemememizin biliçli bir taktik dahilinde olduğunu düşünmüyorum.

valla açık konuşmak gerekirse mosmorinho korkmasaydı kazanırdı bu maçı onların sayesinde 1 puanı aldık.
konya maçında konya gruptan çıkmayı garantilemeseydi yüklenselerdi onlar da atardı.

gol yemememizin biliçli bir taktik dahilinde olduğunu düşünmüyorum.
son 5 lig maçında sadece 1 gol yedik yaw. özellikle rize maçında orta sahaya lemina'nın ve sol beke eren'in entegre olmasıyla beraber savunmada bariz gelişme var bence.

savunmada çok iyiyiz demiyorum bu arada yanlış anlaşılmasın, sadece geçmişe göre iyileşme var diyorum. muslera'nın biraz kıpırdanması + lemina ve eren eklemesi ile savunma anlamında oyuncu kalitesinin artmasıyla da alakalı olabilir.

6 puanı 7'ye çıkarmamışsın demek ki.
Korkak gibi 1 puana oynayıp bir sonraki maçta tüy diktin hemen.

Galatasaray hiç bir zaman bu hallere düşürülemez. Düşürenin bizdeki misyonu yoktur.

bu maçta alınacak 1 puanın gs'ın işine yaradığı bariz ortadaydı. sonuçlarını şimdi görüyoruz.

bjk deplasmanında da alınacak 1 puan bariz şekilde yine gs'a yarar. bunun da sonucunu ilerleyen haftalarda anlarız.

inönü'den alınacak bir galibiyet pek tabi ne güzel olurdu ancak beraberlik de hiç de kötü bir sonuç değildir.

Geri
Üst Alt