SL 24/25 H:26 | Fenerbahçe 3-0 Antalyaspor | MS | 2 Mart

Emrenin antalyasından beklentiniz mi vardı :d Biz kendi işimize bakacağız Alanya maçını alıp maç fazlasıyla 7 puan fark yapacağız gerisi bir şekilde gelir. Karalar bağlayacak bir durum yok.

Biz alanyayi rahat geçersek ibre bize dönecek tekrar
.Artık okani geçtim oyuncuların kafaya denk etse bile yeter..Bizim kadromuz kaliteli osimhendeki istek barışta yunusta sarada olursa vurur geçeriz yine ..
Lemina-Davinson-Osimhen 3 oyuncunun isteğiyle bu kadar olur diğerleri de ayak uydurmali..Cevat gulerle şampiyon olduğumuz sezonu hatırlayın bu takım kendi kendine yetecek takım
alanya bir etki yapmaz bence. büyük maçlar hala orada duracak.
bir umut olacaksak bjk-samsun virajından çıkarsak olur.
o zaman özgüven yükselir.
ama bu gidişle oradan çıktığımızda puantajda geriye düşeriz gibi.

Her yana satılmış FB’li teknik direktör başkan yerleştirdiler

Yapısını sevdiklerim.

Yel değirmenine karşı savaşıyoruz bir yanda da içimizde ki İrlandalı GSYİAD görünümlü Urfalılar ile mücadele ediyoruz.

Sabır taşı olsa çatlar.

Aramızdaki fark; top şişirseler de ceza sahası dışında birbirine yakın 5 topçuarı bulunuyor, bizim şişirdiğimiz toplarda sadece Osimhen bulunuyor. 10 No, Barış, Sallai 50 metre uzakta Osimhen'İ izliyolar.
3.bölgeye şişirme futbolu tercih edecekse bir hoca zaten ona göre kadroyu dizmeli, düşenleri alsınlar diye, gerçi her türlü ana oyun olanı bu olmamalı bir takımda bence hele büyük takımda

Bu coşkuyu bunlara Okan verdi
Burdan dönmez artık, şanpiyon olurlar

Ayrıca bu soktumun Kasımpaşa’sı bize hep ters geliyor ne hikmetse bu piçlere diş geçiremiyoruz sinir oluyorum ama bi şekilde elimizde patlıyor bu Kasımpaşa maçları bu maç kaybettik ama umutsuz değilim takımdanda hocadan da çok fazla gömüldük bu kadar görüldüğümüzde sert sert pompalıyporuz genelde sezon sonuna kadar umut kesmek yok

Her yana satılmış FB’li teknik direktör başkan yerleştirdiler

Yapısını sevdiklerim.

Yel değirmenine karşı savaşıyoruz bir yanda da içimizde ki İrlandalı GSYİAD görünümlü Urfalılar ile mücadele ediyoruz.

Sabır taşı olsa çatlar.
İmzamı atarım Burak arda selçığa karşı oynadığımız maçlara bak bide şu emreli Antalya’ya bak

Ayrıca bu soktumun Kasımpaşa’sı bize hep ters geliyor ne hikmetse bu piçlere diş geçiremiyoruz sinir oluyorum ama bi şekilde elimizde patlıyor bu Kasımpaşa maçları bu maç kaybettik ama umutsuz değilim takımdanda hocadan da çok fazla gömüldük bu kadar görüldüğümüzde sert sert pompalıyporuz genelde sezon sonuna kadar umut kesmek yok
Bize ters gelmeyen anadolu takımı kalmadı. Hatay Sivas rize kasımpaşa Karagümrük saydıkça artıyor. Sebebi bizim hocamız olmasın?

alanya bir etki yapmaz bence. büyük maçlar hala orada duracak.
bir umut olacaksak bjk-samsun virajından çıkarsak olur.
o zaman özgüven yükselir.
ama bu gidişle oradan çıktığımızda puantajda geriye düşeriz gibi.

Cuesta mallık yapmasa Rize(D)- fb-K.pasa(D)
7 puanla çıkacaktık üstelik bok gibi top oynayarak.. takımların hali ortada k.pasa deli gibi top oynarken 2 golle yıkıldı kendimiz zorla verdik maçı..

Bize ters gelmeyen anadolu takımı kalmadı. Hatay Sivas rize kasımpaşa Karagümrük saydıkça artıyor. Sebebi bizim hocamız olmasın?
Yav Özgür hayatında bugünkü gibi oynayan bir kasımpaşa gördün mü fenere karşı? gördüysen söyle helal olsun dicem. Kendi maçlarında 2-0 olduktan sonra yan pas falan yaptılar şişirdiler topu. Bizim bugünkü halimizden bile kötüydü o maçta fener. Kasımpaşa atak mı yapmış acaba.

bizim sorunumuz 3lü 4lü değil yav takımda formda oyuncu yok osimhen dışında ve takımda çok fazla düz topçu oluştu mücadele gücü yükselmesine rağmen deli gibi pozisyon vermeye devavm ediyoruz ziyech'i arar duruma düştük transfer planlaması rezilliği
direk oyuncu bazlı düşünmek hata olur bence,oyun planı,sahaya yerleşim bunlar kötü, 2.5 yıldır hakim oyun oynamadık maçların %80inde falan, oyuncu işi sonra,ki zaten antrenmandan da hoca sorumludur,oyuncular düştüyse,hepsi mi aynı anda sorunlu oldu,teknik taktik boyutu sıkıntı

3 sezondur mu sebebi Okan buruk sence geçen sezonda biz ecel terleri dökerken rakipler köpek gibi yatıyordu bunlara son 4-5 maç kalınca düşme potasındaki rakipler köpek gibi aşıldığında görecem uçan kaçan meneri

Yav Özgür hayatında bugünkü gibi oynayan bir kasımpaşa gördün mü fenere karşı? gördüysen söyle helal olsun dicem. Kendi maçlarında 2-0 olduktan sonra yan pas falan yaptılar şişirdiler topu. Bizim bugünkü halimizden bile kötüydü o maçta fener. Kasımpaşa atak mı yapmış acaba.
Oynamıyorlar abi Anadolu takımalrının bize karşı oynadığı futbolla bunlara karşı oynadığı futbol farklı aç tek tek bütün maçları izle birtane bile kalecinin sektirdiği top yoktur bize karşı

direk oyuncu bazlı düşünmek hata olur bence,oyun planı,sahaya yerleşim bunlar kötü, 2.5 yıldır hakim oyun oynamadık maçların %80inde falan, oyuncu işi sonra,ki zaten antrenmandan da hoca sorumludur,oyuncular düştüyse,hepsi mi aynı anda sorunlu oldu,teknik taktik boyutu sıkıntı
katılıyorum genel bi problem var okan hocada bişeyler deniyor denemiyor diyemeyiz ama bi türlü istediği verimi alamadı morata'nın kadroya dahil olması biraz fark getirir inş

Şu rakip yatıyor fenere asılıyor burda mıyız hala yav. Yav sen 3 0 öne geçtiğin maçı alamadın baba. Kpşadan 6 puan almamamız için hiçbir sebep yoktu.

bizim koş koş futboluna oranla çok daha az yorucu top oynuyorlar

Bunlara katılıyorum eyvallah. Benim kabullenemediğim şu. Böyle bir pislik var dimi uğraştığımız. Bunu değiştirecek gücümüz yok burda da aynı fikirdeyiz dimi. Peki ne kaldı elimizde saha içinde başarılı olmak. Bende soruyorum 300m euro vererek oluşturduğun takım bu ligdeki kalitesiz takımları ya zar yeniyo yada puan bırakıyo böyle. Şimdi bütçesi 200-300m olan bir Alman yada İtalyan takımını getir burya. Kasımpaşa en az 5 yer bugün. Vura vura gider. Yani şunu söylemek istiyorum. Biz bu pisliği zaten bozamayiz. Elimizde tek kalan saha içi. Onuda yapamayan hocayı gönderebiliriz

Geri
Üst Alt