SL 24/25 H:26 | Fenerbahçe 3-0 Antalyaspor | MS | 2 Mart

3 sezondur mu sebebi Okan buruk sence geçen sezonda biz ecel terleri dökerken rakipler köpek gibi yatıyordu bunlara son 4-5 maç kalınca düşme potasındaki rakipler köpek gibi aşıldığında görecem uçan kaçan meneri
Abicim Okan varken tüm anadolu maçları zor geçti. Önceden hep kadrolarımızda cok eksikler vardı ondan bazen işler ters giderdi. Okan ile hayvan gibi kadro hocaya rağmen oynuyor oda bi yere kadar. Bu takımlar bize karşı başka şekilde oynamıyo demıyorum. Evet burda haklısın. Ama git mesela Bjk li oyunculara kişi başı 10m euro ver. Real Madrid yada city yi yenebilir mi. Olay bu işte

Ayrıca bu soktumun Kasımpaşa’sı bize hep ters geliyor ne hikmetse bu piçlere diş geçiremiyoruz sinir oluyorum ama bi şekilde elimizde patlıyor bu Kasımpaşa maçları bu maç kaybettik ama umutsuz değilim takımdanda hocadan da çok fazla gömüldük bu kadar görüldüğümüzde sert sert pompalıyporuz genelde sezon sonuna kadar umut kesmek yok
Fenerin her sene garanti 6 puanı var bunlardan

katılıyorum genel bi problem var okan hocada bişeyler deniyor denemiyor diyemeyiz ama bi türlü istediği verimi alamadı morata'nın kadroya dahil olması biraz fark getirir inş
valla sahada denenmeye çalışılan hücum varyasyonu pek göremiyorum ben, morata gelse ne olcak,ileri atıyoruz topu düşeni alıp bi şeyler yapmaya çalışıyoruz ve top bi o kale bi bu kale futbolu var, hoca varyasyonlar eklemeli takıma, kanatta üçgenler vb örneğin

Bunlara katılıyorum eyvallah. Benim kabullenemediğim şu. Böyle bir pislik var dimi uğraştığımız. Bunu değiştirecek gücümüz yok burda da aynı fikirdeyiz dimi. Peki ne kaldı elimizde saha içinde başarılı olmak. Bende soruyorum 300m euro vererek oluşturduğun takım bu ligdeki kalitesiz takımları ya zar yeniyo yada puan bırakıyo böyle. Şimdi bütçesi 200-300m olan bir Alman yada İtalyan takımını getir burya. Kasımpaşa en az 5 yer bugün. Vura vura gider. Yani şunu söylemek istiyorum. Biz bu pisliği zaten bozamayiz. Elimizde tek kalan saha içi. Onuda yapamayan hocayı gönderebiliriz
Bütçe 200-300m olabilir sahadaki adamlardan 3-4 tanesi hariç kaliteli adam yok çoğu düz topçu olay bu. Elin almanı italyanı vs o paralara kemik gibi takım kurar

Bütçe 200-300m olabilir sahadaki adamlardan 3-4 tanesi hariç kaliteli adam yok çoğu düz topçu olay bu. Elin almanı italyanı vs o paralara kemik gibi takım kurar
Abi gözünü seveyim kasımpaşa dan daha mı kötü. Fıfa da kurarsın bu kadroyu gerçekten. Bence kadromuz kötü değil. Hocamız kötü

Oynamıyorlar abi Anadolu takımalrının bize karşı oynadığı futbolla bunlara karşı oynadığı futbol farklı aç tek tek bütün maçları izle birtane bile kalecinin sektirdiği top yoktur bize karşı
Ben buna katılıyorum ki zaten. Ama sorunu burda ararsak kaybederiz bunu diyorum

Fb icerde samsuna puan bırakır mi acaba

Fb icerde samsuna puan bırakır mi acaba

Zor. Samsun ilk yarıdaki gibi değil, fiziksel düşüşteler. Ama tabii belli kalitede hızlı oyunculara ve iyi bi taktisyen TD'ye sahipler. Eğer Fener'i Rize gibi vurup, ardından facia hakem kararlarıyla 9 kişi kalmazlarsa belki beraberlik gelebilir.

Holse ve Muja kart sınırında. Holse en iyi oyuncuları yarın sarı kart görmez ise bir ihtimal puan alma şansları var ama olur da cezalı olursa yüzde 1 in altına düşer o ihtimal.
fener haftaya bay samsun maç yapacak haftaya yani fb maçında cezalı olmayacak kart görürlerse

Adamlar sonuca oynuyor.Atıp gidiyor bu kadar basit.En azından bir taktiği var adamların.

Geri
Üst Alt