⚽ SL 24/25 H:27 | Alanyaspor 1-2 Galatasaray | MS | 9 Mart

yeter artik sakatlardan raporlar verilmeli, kim nezaman yetisiyor aciklansin! icardi calismalara basladiysa yakin da dönecek demektir. niye bir aciklama gelmiyor? bunlar takimi atesler!

Bir beraberlik daha kokuyor.

Febe macindan sonra krediyi bukadar cabuk harcayacagimiz kimsenin aklina gelmezdi

Memlekete geldim iki haftalığına.

Pazar Öğlen vakti Petrolspor tribünündeyiz

Akşam gsmiz için ekran başında

Morata,yunus dönüyor,bence kerem demirbay ve mertens te takıma monte edilmeli..torreira ve bay ikilisini görmek istemiyorum artık..

Kritik maç. Milli araya kendimizi bi şekilde atmamız lazım. Ne yapıp edip kazanalım.

Torreira 6 numaraya Lemina hücuma daha yakın 8 numaraya, kanatta Sallai yerine Yunus
Morata iyileştiyse mutlaka oynamalı

Hafta içi yapacağımız karşı koyulmaz taktik antrenmanlarla Alanyaspor'u Alanya'da yeneceğiz.

Sene başı yapılan transferler ve planlama başınımızı ağrıtır.Şampiyonluğu riske attık dedik.
Devre arasındaki transfer döneminde hata yapmamak lazım dedik.
Ama kime ne anlatıyorsun.Adamlar beceriksizlikte nirvanaya ulaştı.
Medyadaki tüm yorumcular masal anlatıyor.
Uzun pas neden atılıyormuş.Pas yapsana diyorlar.Sanki takım keyfinden uzun atıyor.okan istifa etmesi gereken işler yapıyor.Ama okan buruk mu diyor bunu.
Öve öve bitiremediğiniz adamlar kanat ve orta sahada iki pas yapamıyor.Arkası dönük top almaya korkuyor.Alsada kaptırıyor.top kontrolü top hakimiyeti kötü.Nasıl iyi oyun oynayacaksın.
Bunu en iyi yapan adam lemina.Kaç defa böyle rakipten sıyrılarak öne doğruu gitti.Ama gitmekte yetmiyor.Top atacak adam yok,Ulan sanki ilk defa top oynuyorlar.Yardımlaşma yok.Birbirini uyarma yok.Yahu rakip atağa çıkıyor.Her pas alacak adam bomboş.Abi sahada hiçmi uyarmazsınız birbirinizi hiçmi konuşmazsınız.
Takım halinde hareket etmek bu kadar zor mu.Geçiş hücumunda ara ara rakiplere boş alan bırakırsın tehlikeli gelirler eyvallah yapacak bşrşey yok.Ama biz normal ataklardada çok boş bırakıyoruz.Zaten teknik adamın kenarda kendini yemesi lazım sürekli uyarması lazımda oda göremiyor.
Buna biraz dikkat etsek maçlar daha kolay geçecek.Bu maçta görelim artık Allah aşkına.

Bizde sorun topu alan adamda değil.Top isteyecek adamda.Arkadaş çıldıracağım sürekli hareket halinde olmak bu kadar zormu.Atılacak pasa göre kendini boşa çıkarmak pas açısınıa göre doğru yerde durmak bu kadar zor mu..
tartışmasız Türkiyenin en iyi yorumcusu orhan ulucayı dinleyin.Bir dakika durmam orhan ulucaya bir yerlerde görev veririm.

Yahu oyunu eleştirirken sorunları tartışırken sahada oynayan futbolcunun bireysel özellikleri yetenekleri nasıl işin içine katılmaz.Arkadaş sahada oynayan futbolcular..
Varsa yoksa okan buruk.Varsa yoksa taktik diziliş,yorgunluk, sakatlık vss.Hepsindede sorunlar olabilir.
futbolcunun yeterliliği hiç önemli değil bunlara göre.
Futbolcuya teknik yüklenir ,hız yüklenir, zeka yüklenir,Şut tekniği yüklenir vsss.Muhakkak futbolcuda geliştirilecek çok yön vardır.Ama baştanda yaratılmaz arkadaş.
O zaman transfere ne gerek var.İlah olan teknik adamlara ver amatörden oyuncu elit bir oyuncuya çevirsin.

Son düzenleme:
Gecen sene psikolojik üstünlük bizde diyen ismail kartalın dedigi olay su anda rakipte

Rahat kazaniyorlar Allah tan alanya kotu takim bir zor mac daha gelse ayvayi yemistik

Puan farki an itibariyle 4+(1) - Maglup oldugumuzda inanilmaz bir strese girecegiz. jk derbisine kadar puan kaybetme lüksümüz kesinlikle yok. En kötü ihtimal derbi sonrasi ikili averaj sayesinde lider olmamiz gerekiyor ipi gögüslemek icin. Bu arada ben febeden beklenmedik bir puan kaybi da bekliyorum evet kadrolari cok genis ama kilit oyunculari bu yükü kaldiracak fizik kapasitesine sahip degil. Özellikle Tadic Mertensvari bir performans gösteriyor. Sampiyon olurlarsa Tadic sayesinde olacaklar.

Okan Hoca'ya bu konuda hak veriyorum "Halen tek namaglup takim biziz ve her maci kazanamayiz" Bayern, Real, Barcelona, Liverpool bu takimlarin hic biri maglup olmadan sezon gecirmiyor.

Yanliz kesinlikle psikolojik üstünlügü en kisa sürede geri kazanmak adina Alanya macinda galibiyet sart oglu sart!

torreira ve barış alper yılmaz oynamaz ise maçı alırız

Takımda beyni ile futbol oynayan futbolcu sayısı çok düşük.

Beyni olan üç adam var zaten takımda. Ikisi Icardi ve Yunus biri uzun diğeri kısa dönem sakatlandı, üçüncüsü ise Mertens onu da hoca yok etti saçma sapan ısrarıyla.

Yunus dönerse şu son düzlükte futbol namına birşeyler görebiliriz sahada. Yoksa paldır küldür salak salak uzun top oynayarak sonuç almaya uğraşmaya devam ederiz. Hele hele bir kanat BAY diğer kanat Sallai olunca takım tamamen tıkanıyor ileride.

Bok vardı Mertens'i her maç her maç ilk 11 oynatıp tamamen yiyip bitirmekte. Şu adamı adam akıllı tasarruflu şekilde kullansaydık kat kat daha fazla faydalanırdık. Bunlar yetmiyormuş gibi bir de futbolcuları "pres yapma" takıntısıyla deli dana gibi koşturup durdu aylarca hepsinin pili bitti şimdi ölü gibiler. Bir tane formda adam yok takımda. Bunu becermek büyük başarı aferin Okan.

Arkadaşlar bu maçta çok sıkıntı görünüyor.

Alanya son maçlarda kötü sonuçlar almış ama genel olarak Sami hoca geldiğinden beri ;

1- kendi evinde 6 maç 5 galibiyet almışlar tek yenilgileri fbye karşı ama 3 net pozisyonları var fbye
2- kendi evlerinde maç başına 2.50 gol atmış ve 1.67 gol yemişler
3- kendi evlerinde maç başına 3.83 Net pozisyon üretmişler ve rakiplerine 2.50 net pozisyon vermişler
4- kendi evlerinde maç başına 25.17 RCS topla buluşmuşlar ve rakiplerini 17.33 kere buluşturmuşlar
5- kendi evlerinde maç başına 15.83 şut çekmişler ve rakiplerine sadece 9.83 şut çektirmişler

Bizim defansın hali malum, ben Alanyadan 1 gol bekliyorum, 2.golü atma ihtimalleri %80 falan

Son düzenleme:
Hiç umudum yok. Kesin bok gibi bir maç olacak

Alanyaspor, Galatasaray maçı için deplasman tribünü bilet fiyatlarını açıkladı.

Misafir Tribün: 2.275 TL

Yakup Çınar: Galatasaray'ın 11'i belli oldu

1000119535.webp

Bu kesin forumu okuyor.

Geri
Üst Alt