⚽ SL 24/25 H:27 | Alanyaspor 1-2 Galatasaray | MS | 9 Mart

Ne varsa eskilerde var, yeni gelenler takım kalitesini yükseltemedi malesef ancak kulübeye zenginlik katarlar.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu şerefsiz hakem ile ilgili reaksiyon alabilecek adam gibi bir yönetim yok
Çok uzun zamandır güçlü bir yönetim yok GS'de. Hatırladığım gerçek manada belli bir gücü olan yönetim Aysal'ın ilk yönetimiydi ortak akıl ile oluşturulmuş Judo'ya bile Ahmet Yüce Ocaklı'nın baktığı bir yönetimdi o zamandan beri sürekli kötüleştik yönetimlerde toplam kalitede. Kulübe üye alımını Bjk- Fb gibi komple açılmamalı belki ama şu anki gibi de kalmamalı biraz kolaylaştırılmalı ekstra kaliteli insan sokmalıyız. Üniversite'ye de kolaylık mı sağlanır yoksa 5-6 sene üst üste kombine- loca alana üyelik yolunun açılması gibi bir şey mi yapılır bilmem ama böyle kalmamalı.

Mis gibi 1/2 mi neden kırmızı gösteriyor bunlar

IMG_7792.webp

Yav ne anlatiyorsun 3 tane net pozisyon var ikinci devrede. 1-5 bitmesi gereken maçtı
Sen ne anlatiyon eray alanyanin kaleye bile gelememesi lazim

Bitik Fener geldi yuruyerek 2-0 kazandi alanya kaleye gidemedi

Alanya ya 3 pozisyona girdin diyemi seviniyorsun su futbolla sampiyon olamazsin kol gibi deplasmanlar var

Ohh bee kurtulduk. Bu sezon iyi futbol görmemiz zor artık. Bir şekilde maçları almamız lazım.

Kesinlikle, ben de anlamıyorum

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bunun sebebini ben aylardır söylüyorum ,başkan denılen herif hacıosman ile,urfalılar ile acunla arka tarafta baska şeyler cevırıyorlar

dikkat edin 1.5 aydır filan bizimkilerden tek kelime cıkamıyor

Hocanin kafa corba. Takimi da corba etmis. Yine de fenerin bay gectigi hafta 3 puan muhim, cok muhim. Bu buhrandan cikmak icin de baslangic olur insallah.

Hafta ici Rangers, hafta sonu Samsun fenere koyarsa ruzgar tam tersine doner. Olmayacak is degil.

Antalya'yi yendigimiz an fener, Samsun macina 10 puan geride cikiyor.

Yedekten oyuna girip Yunus haric is yapan olmadi, o da sakat sakat elinden geleni yapti.

Fenerin bay geçtiği hafta altın değerinde bir 3 puan.

Sen ne anlatiyon eray alanyanin kaleye bile gelememesi lazim

Bitik Fener geldi yuruyerek 2-0 kazandi alanya kaleye gidemedi

Alanya ya 3 pozisyona girdin diyemi seviniyorsun su futbolla sampiyon olamazsin kol gibi deplasmanlar var
Yav evren aç bak bize oynadığı gibi mi oynuyorlar. Götünu yırtan antalya gitti 3 faul yapti sadece bunlara. Herifler en iyi forvetini oynatmadi. Orta sahadaki herifi oynatmadi. Heralde yürüye yürüye kazanirlar

Geri
Üst Alt