Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 26.721
- 13.720
- 1.498
Topu çıkaracak adam kalmıyor lemina sara yadaBu leminanin sucu degil. Lemina torreira olmaz yan yana sorun bu.
Torrreira sara olacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Topu çıkaracak adam kalmıyor lemina sara yadaBu leminanin sucu degil. Lemina torreira olmaz yan yana sorun bu.
Kesinlikle, ben de anlamıyorumyabancı hakemi bu ligte ilk isteyen kulüp olmamız lazımken bizim hocamız ve fener ortagı yönetimimiz bize farketmez diyorlar
Çok uzun zamandır güçlü bir yönetim yok GS'de. Hatırladığım gerçek manada belli bir gücü olan yönetim Aysal'ın ilk yönetimiydi ortak akıl ile oluşturulmuş Judo'ya bile Ahmet Yüce Ocaklı'nın baktığı bir yönetimdi o zamandan beri sürekli kötüleştik yönetimlerde toplam kalitede. Kulübe üye alımını Bjk- Fb gibi komple açılmamalı belki ama şu anki gibi de kalmamalı biraz kolaylaştırılmalı ekstra kaliteli insan sokmalıyız. Üniversite'ye de kolaylık mı sağlanır yoksa 5-6 sene üst üste kombine- loca alana üyelik yolunun açılması gibi bir şey mi yapılır bilmem ama böyle kalmamalı.Bu şerefsiz hakem ile ilgili reaksiyon alabilecek adam gibi bir yönetim yok
E iste o yüzden tor lemina olmaz. Yunus o sakat haliyle farkilik getirdi.Topu çıkaracak adam kalmıyor lemina sara yada
Torrreira sara olacak
evet bugün kaç üyemizi zengin ettikböyle ıvır zıvır takımlara puan vermeyelim artık. Şu maça da takımı odaklayamıyorsan istifanı ver hoca. Skor tahminim 2.5 üst ve ms2.
Sen ne anlatiyon eray alanyanin kaleye bile gelememesi lazimYav ne anlatiyorsun 3 tane net pozisyon var ikinci devrede. 1-5 bitmesi gereken maçtı
bunun sebebini ben aylardır söylüyorum ,başkan denılen herif hacıosman ile,urfalılar ile acunla arka tarafta baska şeyler cevırıyorlarKesinlikle, ben de anlamıyorum
SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2. yarı iyiydikKötü oyun aktım değerinde 3 puan tebrikler Galatasaray’ımız
Yav evren aç bak bize oynadığı gibi mi oynuyorlar. Götünu yırtan antalya gitti 3 faul yapti sadece bunlara. Herifler en iyi forvetini oynatmadi. Orta sahadaki herifi oynatmadi. Heralde yürüye yürüye kazanirlarSen ne anlatiyon eray alanyanin kaleye bile gelememesi lazim
Bitik Fener geldi yuruyerek 2-0 kazandi alanya kaleye gidemedi
Alanya ya 3 pozisyona girdin diyemi seviniyorsun su futbolla sampiyon olamazsin kol gibi deplasmanlar var