Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 26.723
- 13.722
- 1.498
Olumlu anlamda güzel bir maç geçiririz inşallah bütün ivmeyi toparlarız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mağlubiyete hazırlıyorum üstad kendimi ğsdsğbaşlama sende şimdi okanın yrdrcsı İrfan efendi gibi akustik makustik tribün cart curda renkbappe.
Ne demek buMertensin kaslari bayram etmistir
11 falan yok açiklamayacak macta görecez11’ler nerede
- ligden bagimsiz , 4231 ozelinde 3.bolge geliskenlerine dair bir noktaya degineyim istedim ; misal oli hocasi ^mendilibar sevilla da *el nesyri 'yi bu taktikle her mac neredeyse bulustururdu . gecen, sevgili @Samet Nalbant 'a ^bu hocaya dair yanit yorumu yazarken buna ilisik deginmistim nacizane .
bizim osimhen tipoloji olarak digerin den ayrisiyor . dolayisiyla uzun toplari indirme yapmasini beklemek ,yanilgi olur - hayal kirikligi yaratir .
4231 de sevilla da o donem *kendisinin indirdigi toplarla arkadaki 3lu ile pozisyonlar bulurlardi. sistem taktik geliskenler de bu tur ince nuanslar fark yaratiyor,ozellikle , kullandigimiz -4231- ozelinde .
osimhen baglaminda ,kanatsal taktikle ,etkili orta yapabilen, invert olabilen kvara gibi biri -bizde- tipoloji olarak en yakin isim yunus .
osimhen 'le mutlak bir hot line kurulmali kendisi bazli . gecen iki sezon bunu gorece kerem akturkoglu ~ icardi denkleminde izlemistik .
bariz bir resim net ; osimhen'i topla yeteri kadar bulusturmuyoruz . yanlardan, geriden bolca pas olmali . en ondeki oyuncumuzu bolca gormeli .
diger turlu , o zaman ister istemez su soru akla gelir ; 4231i neden oynuyoruz . ki , suanki gibi dogaclama ,bireysel ilerleme ile nereye kadar gidilir yoruma cok acik bir gidisat .
neyse.
tum bunlar goreceli elbette .
@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Hayri Cund , @Hüsnü Ayabakan
saygi ve selamlar .
kalemine saglik .Oyun oynama ihtimalimiz yok artık ne okanın öğretecek yetisi var ne de öğretebilse zamanı
Artık mecbur oyuncuları en doğru yerde oynatıp onların kendi aralarında ritim bulmasını bekliyicez
Doğru yerden kastım da
-yunus solda çok verimliydi gitti sağa attı bireysele döndürdü onu tekrar sola koyacak
-keza barışta sola geçince poşete döndü onu da sağa alacak,sıfıra inip orta kessin belki biri osiye gelir
-leminayı stoperin arasına çekmeyecek
-toreira yedeğe gidecek
-sara da biraz kıpırdayacak
-abdül uzun pas denemeyecek,topla ileri çıkmayacak
-jakobsta öldü ölecek galiba sahaya atalım 2-3 maç katkı alalım en azından yatarken değil çatışırken öldü deriz
Bu şekil kağıt üstü doğruları yapıp gerisini rabbimize bırakıcaz mecbur
Goril abi kazanacak mıyızBrawo Terlik abi
Kaslarım ağrıyor diyordu ya iyice dinlenmiştir.Ne demek bu
Goril abi kazanacak mıyız