⚽ SL 24/25 H:27 | Alanyaspor 1-2 Galatasaray | MS | 9 Mart

Hocayı kovmayan yönetim suçlu. Hakkımızı aramazsa böyle ezip geçerler üzerimizden.

Ya alanya yatsa kalksa ne olur kardeşim. Şu boktan takıma oynadığın oyuna bak. Bu hoca ile zor şampiyon olursun

Hakem oyunun akışını 7 8 kez yanlış yöne kesti. Moratanin sözde faul yaptığı pozisyonun 3 katını torreraya yaptılar adam oralı olmadı. Penaltı boşa gitti leminaya alakasız kart verildi. Türbinler fener tezahürati yapıyor adamların hocası menerli. Mener maçında eli belinde geziyordu. As 5 oyuncusunu oynatmadi.
Biz kotuyuz ona lafım yok ama bunları göz ardı ede ede sictilar ligin içine millet hala okan Okan. Okan kötü Okey rakip iyi mi? Boş bu lig abi bitmiş olay

Takim o kadar modsuz ve alakasizki

Penalti bekliyoruz(olsun ya da olmasin) osimhen haricinde isyan eden yok. Buda maci nerdeyse umursamiyor olmasi bizim takimin. Ben oyle bakiyorum artik.

Bir kopukluk var araliktan beri

Hani değişecekti birdaha böyle bir oyun olmayacaktı. Yine orta açıyoruz. Kendi gitmeyecek belli. Yönetim gönderin artik şu adamı yoksa sizde gitmek zorunda kalacaksınız

Abi dadece ceza sahasına koşu atacaksın. Soktuğumun yerinde osimhen var diye her top orta açılmaz yav. Sen nasıl bir hocasın, senin yanındaki kuklalar neyin peşinde.
Bu yönetim seni kazansan dahi kovmalı. Bu hafta olmasa haftaya mallık yapacaksın zaten. Bunun sonu yok ki.
Bir adam ısrarla beni kovun diye çabalamaz abi.

Herkes olduğu yerde duruyor sağdan soldan mal mal ortalar geliyor.
Bu mu taktik

Yine antu ya dönmüş burasi.
Yok alanya fenere karsi soyle oynadida yok sike varda.
Ulan adamlarin 3 tane topcusunu say desen sayamazsin. Senin elinde 200 milyon euroluk forvet hatti var insan utanir 3 pas yapamiyorsun. Habire sisir osimhene belki ayagini one sokarda penalti filan alir.

Sen gittin 9 milyona cuesta diye adam aldın nerede oynatmak icin? Madem oynamayacak neden aldın ? Yedekte nelsson duramiyormuydu

Yönetim ve Okan beraber gidecek en azından, 3 senedir şampiyonuz bahanesi kalmayacak diye teselli ediyorum kendimi

yönetim filan yazmayın yönetim şampiyonlugu vermemizi istiyor zaten ama bizim onlara ragmen sampiyon olmamız lazımdı

Oyunculara toz kondurmayan yetersiz oyuncuları öve öve bitiremediğiniz adamlara laf söylememek için okan aşağıya okan yukarıya.okan burığun tabiki ciddi hataları var.Ama en büyük hatası yaptırdığı transferler.

Bin defa söyledik.Bize karşı kapanıyorlar.Dar alanda etki olabilicek oyuncu lazım dedik.

Biraz kıpırdansa takım Alanya falan fasa fiso da, bizde birşeyler çok eksik.

Takim hic ama hic üretken degil. Lemina torreira ayni an olmuyor, biri cikmali cok defansif kaliyoruz. Madem leminayi oynatacan torreirayi kesmeliydin. Gerci orta saha defans agirlikli oyuncu dolu ona ragmen bok gibi savunma yapiyoruz. Ofsnsta topu sag sola paslasiyoruz, okadar.
Torera Lemina ikilisiyle her derbiye çıkılır ama böyle maçlarda çift ön libero nedir

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt