⚽ SL 24/25 H:27 | Alanyaspor 1-2 Galatasaray | MS | 9 Mart

Ya bir nacta 4 5 tane dibe giren kanat/bek gorelim...

Ortada 3 sutluk adam bulalkm falan...

Anadolu takımı gibi uzun top dikiyorsun. En kolay savunulacak olay.

Frankovski denen herifin kaçıncı maçı kere mal gibi kaptırıp kontra yedik, kaç kere önündekine pas veremeid kontra yedik.
Okan bunu bozsa ne bozmasa ne

çözümsüzsaray olduk sayende okan

Mertens kesinlikle sahada olmalı. Bir de o kadar saha içinde sürekli bir şeyler değişiyor ki çorba oluyor. 3'lü veya 4'lü bir şey üzerinden karar verip kötü olsa bile onu geliştirmeye gitmek lazımken biz sürekli sistem değişiyoruz böyle olursa gelişemeyiz ki gelişmek için de bir şeye alışmak lazım. Sürekli değiştirerek sadece çorbaya dönüyoruz. Okan hocanın bu seneki hatalarının başında geliyor belki de bu 3'lü oynayacağız deyip 3'lü beki alıyoruz sonra 4'lü oynuyoruz. Antrenmanda hangi sisteme göre taktik çalışıyoruz mesela. Rize maçının ilk yarısından sonraki yorumum da bu maç dönse bile oyuncular- hoca arası bağ kopmuş ve kopan bağı tekrar sağlayan bir hoca dünya futbolunda ben göremedim demiştim. Bu maçı kazansak bile bir şekilde sadece süreci uzatırız bu sezon düzelme şansı yok bence. Gelecek sezon içinse sezon bittikten sonra komple değişim lazım Futbol AŞ- hoca özelinde.

Hakem oyunun akışını 7 8 kez yanlış yöne kesti. Moratanin sözde faul yaptığı pozisyonun 3 katını torreraya yaptılar adam oralı olmadı. Penaltı boşa gitti leminaya alakasız kart verildi. Türbinler fener tezahürati yapıyor adamların hocası menerli. Mener maçında eli belinde geziyordu. As 5 oyuncusunu oynatmadi.
Biz kotuyuz ona lafım yok ama bunları göz ardı ede ede sictilar ligin içine millet hala okan Okan. Okan kötü Okey rakip iyi mi? Boş bu lig abi bitmiş olay
Bunları biliyoruz ve elimizden bişey gelmiyo vasıfsız güçsüz yönetim ve tepkisiz taraftarımız var. Tek silah ne saha içi. Onuda yeteneksiz bir hoca mahv etti. Hakem filan eyw zaten pislik hepsi ve değiştiremiyoruz peki biz neden bu kadar kötüyüz?

Gunay KK gormus. Ne alakaysa

devre arası koridorda günaya kırmızı göstermiş hakem.

Yunus oyuna giriyor

Lemina out
Yunus in

Günay kırmızı mi gördü ahahaha eyyamci şerefsiz seni

hakemlerle ilgili lay lay lom modunda olan bir kulübün hakemle ilgili sızlanma hakkı yok bence

Lemina çıktı. Yunus girdi.

Geri
Üst Alt