⚽ SL 24/25 H:27 | Alanyaspor 1-2 Galatasaray | MS | 9 Mart

daha bu sezon maç izlemem gibi...

Muslera
Frankowski Sanchez Abdülkerim Eren
Sara Lemina Torreira Yunus
Morata Osimhen

Cuesta'sı ve Kaan'ı girene kadar maçı aldın aldın yoksa fark yersin.

sinirden kafayı yiyorum abicim

bide en nefret ettiğim takım
en nefret ettiğim stad
benzer senaryo

çıldırdım yav
3-2 den sonra rahatlamıştım o salakca değişikliğin açıklaması olamaz kendi eliyle verdi. İlk devredeki kasimpasa maçını da elleriyle vermisti 3-1 den

3-2 den sonra rahatlamıştım o salakca değişikliğin açıklaması olamaz kendi eliyle verdi. İlk devredeki kasimpasa maçını da elleriyle vermisti 3-1 den
yemin ederim normal gol yesek bu kadar çıldırmayacağım

göbekten adam alıyorsun... sırf ibo abinin tatlı canına , sırf moral olsun diye 80 de (90+ larda da değil) göz göre göre el bombasını bırakıyorsun (tıpkı demirbayın takımı ileri çıkarttığı gibi ilk yarıdaki maçta)

herif ekseninde devriliyor düşerkende heifi çekiyor aşağı ya

bu hakeme bu TFF ye daha büyük hizmet edemezsin.

Alanya da kötü durumda yenmemiz gereken bir maç. Bu maçı alırsak toparlarız aksini düşünmek bile istemiyorum

Bu takımın bu sezonun ilk yarısındaki ideal kadrosu buydu ;

Muslera
Kaan Sanchez Abdülkerim Jakobs
Torreira Sara
Yunus Mertens Barış
Osimhen

Sezonun kalan bölümü için bu kadroya benzer bir düzene dönmemiz şart ;

Muslera
Frankowski Sanchez Abdülkerim Eren
Torreira Lemina
Yunus Mertens Barış
Osimhen

+ Sara, Sallai, Morata

Ön tarafta en uyumlu 4'lümüz bu, Sallai'nin önde oynayıp skor değiştirdiği 1 tane bile maç yok en fazla son 20 dakikalık oyuncu rolü bu olmalı. Morata ve Osimhen'i kullanıp çift forvetli bir düzen düşünebiliriz ama bu maça sezonun genelinde kullandığımız ideal düzen ile başlamalıyız. Kaan-Jakobs beklerini Frankowski-Eren olarak güncelledik sezonun kalanı için. Orta sahada Sara'nın aşırı formsuzluğu ve Lemina'nın kattığı fiziksel gücü düşününce Torreira-Lemina olabilir diğer alternatif ise Lemina-Sara olur. Kutucu, Kaan, Berkan, Cuesta vs çok zorunluluk olmadıkça kadro düzenini bozmadan zaman geçirme değişikliği olarak kullanmamız gereken isimler olmalı kadroyla maç içinde fazla oynama dönemi bitmeli.

ulan aklımda tartıyorum ediyorum şu ZTK yüzünden derbi çıkacak başımıza bjk deplasmanı öncesi nasıl olur eder diyorum sakat işler olur mu diye .

oraya bırakmayacak bizim teknik kadro bu gidişle

6-7 gün içinde bir mucize olacak hali yok. Barış haftaya kadar top oynamayı mı hatırlayacak mesela.

Böyle zamanlarda şoklama gerekir. Bunun neler olabileceği tabii çok sayıda.

TD değişikliğinden tutun, oyunculara kadar. Bir şoklama olmazsa bu maç gider. Kulağa garip gelen bir hiç beklenmeyen hamle bile bi değişiklik yaratır.

Sakatlıktan çıkmış Yunus
Sakatlıktan hala dönemeyen Sara
Bitik Torreira
Sadece koşan Sallai
Emekli olmuş Mertens
1 aydır top oynamayan Morata

Sen bu oyunculardan bekliyorsun hücumu..

gelenin geçenin yendiği takıma kamyonla pozisyon veririz. Okanın balı ve Osimhenin insafına kalmış 1 puan mı alırız 0 mı artık bakacağız

Kalan 11 mac ve 29 puan almamiz gerekiyor.

Geri
Üst Alt