⚽ SL 24/25 H:27 | Alanyaspor 1-2 Galatasaray | MS | 9 Mart

Mertens’in top oynamasını umarak başlangıç 11i bu olabilir.

———————Muslera————
——Lemina—-Davinson—-Eren—-
Frank———Torreira—-Sara——-Yunus
——-————-Mertens—————
————-Osimhen—Morata————

Kasimpasa ve FB maci kadrosu cikmali, sadece Baris out Yunus IN. Bu takimda israr etmeliyiz, ozellikle orta uclu koordinasyon ve pozisyon alma konusunda birbirleri ile oynayip iyi hale gelmeli. Bir tane yaratici oyuncu bile takimin cehresini cok degistirebilir. Bu lig kotu bir lig ve ciddi takim yok FB disinda, ki onlar da vasat. Bunu bilerek oynamaliyiz ve oz guvenimizi tekrar geri kazanmaliyiz.

Sara - Lemina - Torreira uclusu ne yapip edip oturtmaliyiz, ve Yunus, Osimhen, yedekten gelen Mertens ile sampiyonluga tekrar inanmaliyiz.

Son 10-15 haftayı göz önüne alırsak 4 puan+ikili averajlık fark oynadığımız topa göre çok çok iyi bu arada. O yüzden karalar bağlayacak bir durum yok sabırla bekleyip hocanın takımı toparlamasını umacağız. Alanya maçının deplasman olması da büyük avantaj iç saha olsaydı tribünler aleyhimize dönebilirdi ters bir durumda. O yüzden Alanya maçını alacaksın şikeciler bay geçiyor puan farkını 7ye çıkaracaksın sonraki hafta da içerdeki Antalyayı yenip milli araya güzel gireceksin

hah bide o olay var

bay haftlarından sonra en azından 9 puan stresi gösterecektik güya ...derbiyi yenmiş olsak 12 olurdu

ya varya yani şöyle ufak ama efektif tüm insiyatifleri bu sezon patır patır harcadık ya her kulvarda inanılmaz bir şey.

Kaan Ayhan ve Cuesta 11 olmalıdır. Daha Cuesta nın nasıl bir oyuncu olduğunu göremedik.

Meşhur namağlup ünvanı burada sona erer.

Karşı takımmmı daha leş bizim takım mı merak ediyorum o yüzden izlerim bir beklentim yok hocadan ve futbolcu grubundan. Gamsız, vurdumduymaz, tembel ve laubali bir takımdan siz de bir beklentiye girmeyin derim çünkü sinirleriniz harap olacak kendinize yazık edeceksiniz. Bu oyuncu grubuna ve hocaya ve en önemlisi yöneticelere en ufak bir güven duymuyorum bu dakika itibarıyla çıkın rezil oynamaya devam edin

Mertens’in top oynamasını umarak başlangıç 11i bu olabilir.

———————Muslera————
——Lemina—-Davinson—-Eren—-
Frank———Torreira—-Sara——-Yunus
——-————-Mertens—————
————-Osimhen—Morata————

3412 yi tekrar denemek te fayda var.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hay sokucam bu da mı deplasman? Üst üste denk gelen maçlara bak.

Geçen sene Paşa galibiyeti kırılma anı idi. Bu sene de öyle görünüyor umarım öyle olmaz.

Stresli bir 3 ay olacak.

Sezgin takmazin defans antrenmani yaptırdığı takıma puan bırakmayı da anca bizim başımızdaki bjkli başarır zaten

Herkes skor tahmini yapıyor ben başka bir skor tahmini yapacağım.

Kasımpaşa maçı şu ana kadar 46 renktaşımızı götürdü.

Alanyaspor maçında 100 kişi banlanır.

Ortalıkta in cin top oynar.

Bu maç;

Muslera
Jelert - Sanchez - Apokerim - Eren Elmalı
Franky - Lemina - Sara - Yunus
Morata - Osimhen

Barış, Torreira ve Sallai yedek başlamalı.

Bjk maçına 3 puan çok zor gibi ben o maça en fazla 1 yazarım. Ts maçını 3 4 4 5 gibi abuk subuk bi skorla aldın desen yine Zorlu deplasmanlar var.

Muslera
Sanchez Lemina Abdülkerim
Frankowski Torreira Sara Barış
Yunus
Osimhen Morata

Morata tam hazır olursa şöyle mobil bir 3'lü oynayabiliriz Lemina zaten stoperlerin arasında oynuyor. Bu ligde çift forvet oynama şansın varsa oynayacaksın, Yunus da gezgin rolde oynasın forvet arkasında. Barış'ın form bulacağını düşünerek yazıyorum ama Eren'de oynayabilir orada.

Geri
Üst Alt