⚽ SL 24/25 H:27 | Alanyaspor 1-2 Galatasaray | MS | 9 Mart

Alanyaspor 4-4-2 ile bu Maç'a başlayacakmış.E. Taşkıran, F. Aliti, F. Aksoy, N. Janvier, G. Makouta, T. Vilhena, Y. Özdemir, S. Cordova, A. Sporar, Ui-jo Hwang, Richard bu şekilde..

Fb'ye karşı rakipleri pembiş pembiş oynarken,

GS'a her maç tuzak kuruluyor.

Bakalım bu tuzağı bertaraf edebilecek miyiz?

Gs kusursuz oynamalı ve skor olarak da sürekli handikaplı üstün olmalıdır.

Aksi durumu bir TÜRK HAKEMİ asla kaçırmaz. Çalıverir dk 88'de uydurma bir penaltıyı. Brakırsın 2 puanı.

1000102933.webp

Barış Alper yedek kalacak sonunda.

Biraz da kulübede top ezsin.

Fb'ye karşı rakipleri pembiş pembiş oynarken,

GS'a her maç tuzak kuruluyor.

Bakalım bu tuzağı bertaraf edebilecek miyiz?

Özellikle ilk yarı FB'ye mesire yeri gibi yayılabilecekleri alanlar bıraktılar,

bugün 1 metre dahi boşluk bırakmamak adına Simeone ATL'si misali oynayacaklar, %101.

Adama Lemina alıyolar defansta oynatmaya çalışıyo :D

Eski Açık kanalında yanılmıyorsam bu öngörülmüştü birkaç gün önce, ben de üçlüde kullanılmasın orta sahada kullansın taraftarıyım ama bir yandan da yoruldum yav istiyorsa kalede kullansın ama artık maç kazanalım, seriye bağlayalım.

Eski Açık kanalında yanılmıyorsam bu öngörülmüştü birkaç gün önce, ben de üçlüde kullanılmasın orta sahada kullansın taraftarıyım ama bir yandan da yoruldum yav istiyorsa kalede kullansın ama artık maç kazanalım, seriye bağlayalım.
Bu Maç'ı Lemina stoperde oynayıp kazanamazsak Okan Lemina'yı istemediği için taraftarlara kötü 1 oyuncu gibi göstermek istediği düşünülebilir.Geçen hafta ki açıklamalar normal değil bence.Okan'ın yardımcısı Lemina sakatlandı ve oyundan çıktı demişti Lemina sakat değilim dedi.Geçen sene bu olay Davinson Sanchez'de de oldu.Gedçen sene hangi sebepten dolayı Davinson Sanchez'i oynatmak istemedi bilemem ama Lemina transferini istemedi hep haberlere göre..

Ne zamandan beri maçkolik muhtemel 11 için referans oluyor

Hele de GS düşmanlarının oluşumuyken

Okan hocam herkesi yemlemiş. Beklenmeyen bir 11 geliyor. Büyük oynuyor.

-------------osimhen-----morata----------
------------------------ Yunus
----------------Torreira---sara---
--------eren---------lemina---------frankowski
‐-------------bardakci---sanchez
-------------------------Nando

Geri
Üst Alt