- 6 Eylül 2014
- 93.107
- 64.100
- 4.488
Bencede gorecekse bu maçta gormeliOsiensen bu maçta sarı kart görüp kartlarını temizlemesi lazım mutlaka
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bencede gorecekse bu maçta gormeliOsiensen bu maçta sarı kart görüp kartlarını temizlemesi lazım mutlaka
Okan'in ozetleri bile izledigini zannetmiyorum. Belki buralari okur da gorur.Alanya’nın tüm özetlerini seyrettim; (istatistiklere pek bakmadım gördüklerim kadarıyla yazacağım)
- Hava topundan pek gol yemiyorlar. Enteresan şekilde bu konuda iyiler. Bu bizim orta açarak gol atamayacağımız anlamına gelmiyor fakat bu konuda zaafları yok, hatta savunma anlamında en iyi oldukları şey.
- Savunmada aşırı hantallar. Hızlı oyuncuları müdafaa edemiyorlar. Ara pasları öngörüp engelleyecek kaliteleri yok. Yani bu maç ceza sahasına ince yerden paslarla gol aramalıyız.
- Özellikle sağ kanattan çok iyi kontraya çıkıyorlar. Attıkları kaçırdıkları geneli bu şekilde. Sol tarafımız çok dikkat etmeli özellikle Apokerim saçma sapan öne çıkışlar yapmamalı.
- Öne geçtikleri zaman gerçekten çok iyi kapanıyorlar. Ziyech gibi uzaktan zımbacımız artık olmadığı ve Mertens ile Sara’nın da formsuzluğu sebebiyle dar alanda iş yapabilen Yunus’a çok iş düşer eğer geri düşersek.
- Yedikleri veya son anda gol olmayan pozisyonlarda kalecilerinin çok fazla topu sektirdiğini gördüm. Haliyle bu maç uzak yakın, çapraz açı vs ayırt etmeden bol bol şut çekmeliyiz, ceza sahasında muhakkak hep en az 2 kişi olmalıyız ki seken toptan gol bulma ihtimalimiz yüksek.
Beyler benim buyuk oglan galatasaray alt yapisinda kanat oynuyor. Cok atletik rakibi yipratiyor ama skor uretmekte biraz kisir.
5-6 sene sonra yeni baris alperiniz hazirr.
Balkovec aşırı ürkütüyor yaw
bugün ban yiyecek üye sayısı için 2.5 üst diyorum.