⚽ SL 24/25 H:27 | Alanyaspor 1-2 Galatasaray | MS | 9 Mart

Adamlar fenere oynadığınin daha kötüsünü oynuyor ama biz cidden çok kötüyüz okan buruk sagolsun

aga diyelim alanya prim aldım karşıdaki takım real madrid mi şampiyon olsunlar o zaman bu işler primle teşvikle oluyosa

SİZ BECERİKSİZSİNİZ
Bu iş primle oluyorsa fener'in bütün rakiplerine prim verelim.

Top oynayacaksın top.

Yani bir sürü pozisyona girse şanssızlıkla ucu ucuna kaybet lafımız olmaz. Sahada futbol görmek istiyoruz.

Ilk yari atamazsak cok sikinti

Çıkart şu sarayla barışı al yunusu yaa yeter arkadaş.
Verdiği faullere bak şerefsizin

Toru çıkar sarayı arkaya at yunusu öne bu kadar hocasındır herhalde

Şeref yoksunu bir hakem. Alanyalı kendini bıraktıkça faul uydurup duruyor. Onun dışında Mertens'in yokluğu çok net belli oluyor. Takımda ön alanda ara pası deneyen adam yok gibi. Sonraki haftalar işkence gibi geçecek anlaşılan.

Ulan Okan

Jelert'i ve Mertens'i al oyuna

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Atak yok rezil Okan atak yok kenardakş gözlükle birlikte takımın içine ettiniz.

Sara gelirken ikinci ligden gelen adama 20 milyon verilir mi demistim. Millet birkac mac oynayinca gaza gelmisti. Buna verdigimiz parayi da hayatta cikaramayiz. Bir transfer kara deligi daha.

İstek yok takımda lemina sara torreira orta sahasındna bir bok olmadığını 3 haftadır anlamadı

Hangi organizasyonu hangi atağı deniyoruz biz yaw. Hani takım çalışacaktı. Yahu bir takım kapanan takıma karşı bir defa sıfıra inmeyi denemez mi bıktım vallahi bıktım hocam yeter artık ya.

Geri
Üst Alt