- 28 Kasım 2008
- 16.079
- 4.875
- 2.448
Sinirlidir iki geyik yapar eğlenirim dedim de hakemle başladı BJK'yi herkese yedirecekler diye devam ediyor, bu akşamlık benden pas.htalks ne saçmalıyor yaw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sinirlidir iki geyik yapar eğlenirim dedim de hakemle başladı BJK'yi herkese yedirecekler diye devam ediyor, bu akşamlık benden pas.htalks ne saçmalıyor yaw
Az izlenirken komik ve daha tahammül edilir biriydi. Bakmıyorum uzun suredirSinirlidir iki geyik yapar eğlenirim dedim de hakemle başladı BJK'yi herkese yedirecekler diye devam ediyor, bu akşamlık benden pas.
evet bu yayın kötü 10 sn açtım hakem diyodu kapattım objektif olamamışhtalks denen herifi izleyende peygamber sabrı vardır diyebiliriz
htalks denen herifi izleyende peygamber sabrı vardır diyebiliriz
evet bu yayın kötü 10 sn açtım hakem diyodu kapattım objektif olamamış
Futbol yorumlarını izlemeyin abi ben htalks baya takip ederim mesela futbol yorumlarına katlanamam, hem kendisinin hem de diğerlerinin futbol bilgisi zayıf bence. Diğer videoları hala güzelHtalks ın maç yorumları boş ya geyik yapmiyor orada artık
Şu geyiğine oynadıklari çarkli oyun, uwufu vs iyi önceden tjk dahil herkesle dalga geçerdi kim iyi degilse izleyici sayisi artinca çozuttu o iş.
Önceden futbolda da makara dönderiyordu ondan mac sonuna da bakıyordumda şimdi dedigin gibi.Futbol yorumlarını izlemeyin abi ben htalks baya takip ederim mesela futbol yorumlarına katlanamam, hem kendisinin hem de diğerlerinin futbol bilgisi zayıf bence. Diğer videoları hala güzel